podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Καραντινάτο επιχειρείν - BusinessTalks 11

Το Business Talks επιστρέφει μετά από το διάλειμμα λόγω καραντίνας και συζητάμε με απλά λόγια για τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις, τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργεί στις επιχειρήσεις ο κορονοϊός. Με ποιες ενέργειες μπορούν κάποιες επιχειρήσεις να βγουν πιο δυνατές από αυτή τη κρίση;

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/--BusinessTalks-11-eeakrl

Περισσότερα επεισόδια

Η Ιστορία της Green Cola: Από την Ορεστιάδα σε Όλο τον Κόσμο και τα $120Μ Τζίρο - ΒusinessTalks 233 ft. Γιώργος Βενιέρης

Στο BusinessTalks 233 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο Βενιέρη, CEO της Green Beverages Group, της εταιρείας που δημιούργησε την Green Cola! Συζητάμε για το πώς μια ελληνική εταιρεία από την Ορεστιάδα κατάφερε να ανταγωνιστεί πολυεθνικούς κολοσσούς, να επεκταθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, να συγχωνευτεί με την ΧΗΤΟΣ ΑΕ (Ζαγόρι) και να φτάσει σε τζίρο τα $120 εκατομμύρια!

Ο Οργανισμός που Επενδύει $2.2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Στα Ελληνικά Funds - BusinessTalks 232 ft. HDBI

Στο BusinessTalks 232 έχουμε στην παρέα μας τον Δρ. Χάρη Λαμπρόπουλο, Πρόεδρο της HDBI, η οποία διαχειρίζεται πάνω από 2.2 δισεκατομμύρια ευρώ και τα επενδύει σε ελληνικά funds! Συζητήσαμε για τον ρόλο της HDBI, πώς επιλέγει σε ποια funds θα επενδύσει, αν η Ελλάδα είναι ελκυστική για επενδύσεις, και πολλά ακόμα!

Πώς Μπορεί να Επιβιώσει Ένα Κατάστημα το 2026 - BusinessTalks 231 Γιώργος Θεοδώρου (Worship Coffee)

Στο BusinessTalks 231 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο θεοδώρου, ιδρυτή της Worship Coffee, ένα από τα πιο ανερχόμενα brands καφέ. Συζητήσαμε για τη πορεία του μέχρι να ανοίξει και να αναπτυχθεί η εταιρεία, τις δυσκολίες που πέρασε, αν αξίζει το franchise, για τον κλάδο του καφέ γενικότερα και πολλά ακόμα!