podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Πώς να χτίσεις ένα καλό brand στη ψηφιακή εποχή - BusinessTalks 10

Πόσες φορές έχεις προτιμήσει να αγοράσεις κάτι λόγω της μάρκας του; Είναι τυχαίο που αν σε ρωτήσουμε ποιο είναι το πρώτο αναψυκτικό που σου έρχεται στο μυαλό, θα σκεφτείς το ίδιο με την πλειοψηφία;  Αυτά είναι λίγα μόνο παραδείγματα επιτυχημένου branding, κάτι τόσο άϋλο αλλά ταυτόχρονα τόσο ισχυρό και απαραίτητο για κάθε επιχείρηση στον ψηφιακό κόσμο!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/brand------BusinessTalks-10-ebveg9

Περισσότερα επεισόδια

Το Fund που Επενδύει σε Εταιρείες που Αλλάζουν τον ΚΟΣΜΟ - BusinessTalks192 ft.Νίκος Καλλιαγκόπουλος

Στο BusinessTalks 192 συζητήσαμε με τον Νίκο Καλλιαγκόπουλο, Partner της Big Pi Ventures, για το πώς λειτουργεί ένα fund, γιατί είναι πίσω το οικοσύστημα της Ευρώπης, την πιο δύσκολη περίοδο που πέρασε καθώς και μερικά από τα success stories εταιρειών που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

SKAG: Η Ιστορία της Εταιρείας που Μεγάλωσε Γενιές στην Ελλάδα - BusinessTalks191 ft. Θοδωρής Σκαγιάς

Στο BusinessTalks 191 είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Θοδωρή Σκαγιά, CEO 3ης γενιάς της γνωστής σε όλους μας SKAG. Μιας εταιρείας που πρωτοπορεί τα τελευταία 70 χρόνια και έχει μεγαλώσει γενιές στην Ελλάδα με το εμβληματικό μπλε τετράδιο! Συζητήσαμε για την ιστορία της εταιρείας, πώς κατάφερε να επιβιώσει για τόσες δεκαετίες, τις απειλές, το κομμάτι της διαδοχής, και πολλά ακόμα!

Ο Επιχειρηματίας που Άλλαξε την Αγορά του Καφέ στην Ελλάδα - BusinessTalks190 ft. Γιάννης Ταλούμης

Στο BusinessTalks 190 έχουμε στην παρέα μας τον Γιάννη Ταλούμη, ιδρυτή της Τaf Coffee και της Cultivos, έναν επιχειρηματία που ασχολείται ενεργά με την αγορά του καφέ από το 1989 και έχει δει όλη την εξελιξή της! Συζητήσαμε για την ίδρυση της Taf & Cultivos, τη τιμή του καφέ, ιστορίες από τα ταξίδια του Γιάννη σε Λατινική Αμερική και Αφρική, και πολλά ακόμα!