podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Πως να ξεχωρίσεις στο LinkedIn ft Άγγελος Περλέγκας - Business Talks 124

Στο Business Talks 124 καλεσμένος μας είναι ο Άγγελος Περλέγκας ένας social media specialist & instructor με με πάνω από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, διαπρέποντας ιδιαίτερα στο LinkedIn.

Με μια διαδρομή που ξεκινά από το 2014, ο Άγγελος έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην ψηφιακή σφαίρα, ενισχύοντας την online παρουσία αμέτρητων επιχειρήσεων και δημόσιων προσώπων, ενώ παράλληλα έχει καλλιεργήσει μια ακμάζουσα κοινότητα άνω των 8.000 επαγγελματιών που παρακολουθούν με ανυπομονησία τις αναρτήσεις του στο LinkedIn. 

Αλλά η επίδρασή του δεν σταματά εκεί - ο Άγγελος επεκτείνει την εμβέλειά του στις και στα υπόλοιπα κοινωνικά κανάλια, όπου μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του σε περισσότερους από 20.000 επαγγελματίες και επιχειρηματίες, καθοδηγώντας τους και ενημερώνοντάς τους σχετικά με το digital marketing.

Ως  social media instructor στη knowcrunch από το 2022, ο Άγγελος μοιράζεται τις γνώσεις και τις ιδέες του. Σημαντικό μέρος της δουλειάς του είναι η επίλυση προβλημάτων, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις στο Facebook, το Instagram και το Meta Business Manager για επαγγελματίες και οργανισμούς. Διαχειρίζεται δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως σε Meta Ads για ελληνικές επιχειρήσεις, κάτι που καθιστά τον Άγγελο, μια αξιοσημείωτη παρουσία στο χώρο της ψηφιακής διαφήμισης.



Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/LinkedIn-ft-----Business-Talks-124-e2in1u6

Περισσότερα επεισόδια

Ο Επιχειρηματίας που Πουλάει "Καθαρό Αέρα" και Έπεισε τον Vezenkov να Επενδύσει - BusinessTalks 200

Στο BusinessTalks 200 (!) έχουμε τον Κωνσταντίνο Λοίζου, ιδρυτή και CEO της EMBIO, που δημιουργεί συσκευές ανίχνευσης βλαβερών ουσιών στον αέρα και στα τρόφιμα. Μιλάμε για την ποιότητα του αέρα, τα “αόρατα” σωματίδια και το πώς η τεχνολογία μπορεί να προστατεύσει την υγεία μας.

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - Brian Karey

Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!

Ο CEO που Έγινε Επιχειρηματίας: Άφησα το Γραφείο του CEO Για να Κυνηγήσω το Όνειρό Μου

Στο BusinessTalks 194 συζητήσαμε με τον Γιώργο Κατινιώτη, CEO της Acromove, ο οποίος έπειτα από μερικές δεκαετίες σαν CEO και στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, έκανε το βήμα στην επιχειρηματικότητα. Μας μίλησε για την μετάβαση από τον corporate στον startup κόσμο, τα χαρακτηριστικά του καλού CEO, για την τεχνητή νοημοσύνη, και πολλά ακόμα!