podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Τα Οικονομικά της Formula 1 & του Ράλλυ Ακρόπολις ft. Τάκης Πουρναράκης - Business Talks 125

Στο επεισόδιο 125 , καλεσμένος μας στο Business Talks είναι ο Τάκης Πουρναράκης, δημοσιογράφος, μηχανολόγος μηχανικός, ΕΜΠ, Σχολιαστής F1, πρόεδρος της Motorsport Greece και καθηγητής στο ΙΕΚ Ακμή.

Ο Τάκης Πουρναράκης είναι μηχανολόγος-μηχανικός, απόφοιτος του ΕΜΠ, ενώ εδώ και 20 χρόνια καλύπτει τις μεταδόσεις της Formula 1 με την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας, όπως η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και το περιοδικό «4 Τροχοί».

Έχει ασχοληθεί με τη διοργάνωση, την επικοινωνία και την παρουσίαση μεγάλων events, όπως το «Ράλι Ακρόπολις», αλλά και το «PICK», το οποίο παρουσιάζει εδώ και μια δεκαετία. Τα τελευταία χρόνια επενδύει μεγάλο μέρος του χρόνου του στην οδική ασφάλεια, με τη διοργάνωση ημερίδων, σεμιναρίων και ομιλιών, ενώ παράλληλα διδάσκει στο τμήμα Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Είναι επίσης, πρόεδρος της Motorsport Greece. Η Motorsport Greece είναι φορέας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και συστάθηκε με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού για την διεκδίκηση και διοργάνωση διεθνών διοργανώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Motorsport Greece διοργανώνει το ετήσιο Ράλλυ Ακρόπολις.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Formula-1-----ft------Business-Talks-125-e2jidgu

Περισσότερα επεισόδια

Από τη Λιβαδειά σε Όλο τον Κόσμο: Ο Έλληνας που Διέδωσε τη Στέβια - BusinessTalks 224 ft. Isostevia

Στο BusinessTalks 224 έχουμε στην παρέα μας τον Αντώνη Παναγώτα, ιδρυτή της Isostevia, ο οποίος μας μιλά για το πώς ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να χτίσει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ελληνικές εταιρείες Στέβιας, καθώς και όλες τις δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει το προϊόν του από τη Λιβαδεία... σε δεκάδες χώρες!

H Startup που Αλλάζει τον Τρόπο που οι Φοιτητές Νοικιάζουν Σπίτια - BusinessTalks 223 MyStudentFlat

Στο BusinessTalks 223 φιλοξενούμε τον Δημήτρη Οικονόμου και την Έλενα Ορφανίδου, ιδρυτές της MyStudentFlat, της startup που αλλάζει τον τρόπο εύρεσης και ενοικίασης φοιτητικής κατοικίας στην Ελλάδα! Μιλάμε για τη στεγαστική κρίση, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν φοιτητές και οικογένειες, αλλά και για το πώς η τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει πιο δίκαιες και προσβάσιμες λύσεις στην αγορά...

Περικλής Μαζαράκης: Γύρισε Από την Αμερική για να Επενδύσει 250 Εκατομμύρια σε Ελληνικές Εταιρείες

Στο BusinessTalks 222 έχουμε στην παρέα μας τον Περικλή Μαζαράκη, ο οποίος έπειτα από πολλές δεκαετίες με "βαρύ" βιογραφικό στην Αμερική, γύρισε στην Ελλάδα για να φτιάξει την Golden Age Capital, με σκοπό να επενδύσει πάνω από $200 εκατομμύρια σε ελληνικές εταιρείες!