podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Το Club των Κορυφαίων Επενδυτών Στην Ελλάδα ft. Ραφαήλ Κοντός (Theti Club) - Business Talks 113

Στο Business Talks 113 είναι μαζί μας ο Ραφαήλ Κοντός, ιδρυτής και Managing Director του The Hellenic Tech Investor Club ή Theti Club. To Τhe Hellenic Tech Investor Club (Theti Club), αποτελεί το πρώτο tech angel group στην Ελλάδα το οποίο επικεντρώνεται αποκλειστικά σε νεοφυής εταιρείες που αναπτύσσουν τεχνολογίες αιχμής. Αποτελείται από μία ομάδα με πάνω από 75 κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες αγγέλων από 9 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες στο χώρο της τεχνολογίας και έχουν τη δυνατότητα πέρα της οικονομικής στήριξης να προσφέρουν στις Startups καθοδήγηση και συστάσεις. Smartmoney κατ’ ουσίαν. Με επενδυτικό στόχο τη χρηματοδότηση 10 – 15 νέων εταιρειών σε ετήσια βάση, το Theti Club, φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που οι ελληνικές startup εταιρείες εξασφαλίζουν χρηματοδότηση και να τις βοηθήσει να κατακτήσουν διεθνείς αγορές.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Club------ft----Theti-Club---Business-Talks-113-e2epbb3

Περισσότερα επεισόδια

Το Fund Που Επενδύει 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε Ελληνικές Επιχειρήσεις - BusinessTalks 185 ft. EOS Capital

Στο BusinessTalks 185 έχουμε στην παρέα μας τον Νικόλα Χρυσανθόπουλο, Senior Partner στην EOS Capital, ένα από τα μεγαλύτερα Private Equity Funds στην Ελλάδα. Συζητήσαμε για το πώς λειτουργεί το Private Equity, τι κοιτάνε σε μια εταιρεία πριν επενδύσουν σε αυτή, για τον ανταγωνισμό μεταξύ Private Equity και Venture Capital, και πολλά ακόμα!

Αλέξιος Βανδώρος: Από τα Χρέη και τις Κατασκευές στη Κορυφή των Επενδύσεων - BusinessTalks 184

Στο BusinessTalks 184 έχουμε στην παρέα μας τον Αλέξιο Βανδώρο. Αρχιτέκτονα, επιχειρηματία και επενδυτή, με εμπειρία πολλών χρόνων στο χώρο της επιχειρηματικότητας. Συζητήσαμε για τις διάφορες εταιρείες που τρέχει, τα πλεονεκτήματα της ένταξης στο χρηματιστήριο, τις επενδύσεις του, πώς διαχειρίζεται τον χρόνο του, και πολλά ακόμα!

Πώς Έφτιαξε Ένα 100% Ελληνικό Brand Από το 0 Και το Έβαλε σε Όλα τα Ψυγεία - BusinessTalks183

Στο BusinessTalks 183 έχουμε μαζί μας τον Αλέξανδρο Παναγούλια, founder της Yumtales, μιας εταιρείας που αλλάζει την καφεστίαση προσφέροντας νέες επιλογές προϊόντων. Συζητήσαμε για τον κλάδο της εστίασης στην Ελλάδα, γιατί υπάρχει έλλειψη ελληνικών προϊόντων, τις νέες τάσεις στην καφεστίαση που έρχονται από το εξωτερικό, και πολλά ακόμα!