podlist.gr

Doc Politics | Δημήτρης Χατζηνικόλας

Doc Politics | Δημήτρης Χατζηνικόλας

  1. Ιστοσελίδα
  2. Google
  3. Apple
  4. Spotify

Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας σχολιάζει καθημερινά τα καλώς και κακώς κείμενα της επικαιρότητας

238 επεισόδια · 38 ώρες · καθημερινά · ηλικία

Doc Politics: Ο Μητσοτάκης φοβάται για την πολιτική του επιβίωση

Η αναφορά Μητσοτάκη ότι η κρίση στα καύσιμα είναι μη βιώσιμη πολιτικά, η επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα, οι επενδυτές που κάνουν ουρά για να αγοράζουν κοψοχρονιά και να πουλήσουν ακριβά και οι εξελίξεις σε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ και οι πλειστηριασμοί που επιστρέφουν είναι τα κυριότερα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.       

Doc Politics: Ο Μητσοτάκης θέλει την εξουσία αλλά όχι τις ευθύνες που τη συνοδεύουν

Οι πολιτικές εξελίξεις σε ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, η ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ και η ενεργειακή πολιτική της χώρας (που είναι για τα κλάματα), οι εξεταστικές για τη ροή κρατικού χρήματος στα ΜΜΕ και οι νουθεσίες του Κυριάκου Μητσοτάκη που θέλει την εξουσία αλλά όχι τις ευθύνες της και τα αποκαλυπτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων...

Doc Politics: Η εκκωφαντική Εισαγγελική σιωπή για τη λίστα Πέτσα

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την πορεία της πανδημίας και το «όλα καλά» του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα κονδύλια στα «ψεκασμένα» Μέσα στις παρυφές της δεξιάς πολυκατοικίας για μια καμπάνια που εκ του νόμου έπρεπε να προβληθεί δωρεάν και η εισαγγελική σιωπή είναι τα βασικά θέματα τα οποία σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Και χρεοκοπημένοι, και καμένοι και βρεγμένοι...

Η διαχρονική αναλγησία και η παταγώδης αποτυχία του επιτελικού κράτους, οι τάξεις κοντέινερ και τα παιδιά μας που την κάνουν για άλλες πολιτείες είναι το βασικό θέμα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.    

Doc Politics: Υποχρέωση της πολιτείας να μειώσει τους φόρους στα καύσιμα

Η χώρα που κινείται σε ρυθμούς μπάλλου, οι πλημμυρισμένοι δρόμοι, οι μαθητές που κάνουν γέφυρα τα θρανία για να βγουν από τις αίθουσες, τα κλειστά σχολεία, η ακρίβεια στα καύσιμα και το κράτος θεατής και η συμφωνία με τις ΗΠΑ για τις βάσεις είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Η μη ενίσχυση του ΕΣΥ σημαίνει απώλειες συνανθρώπων μας...

Η πολιτική επιλογή της μη ενίσχυσης του ΕΣΥ και η δεύτερη θέση της χώρας μας σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκους στην Ε.Ε., η αποτυχία της εμβολιαστικής εκστρατείας, οι πολιτικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και ο «Μπάλλος» που έρχεται από τα Δυτικά είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.       

Doc Politics: Ελλάδα, το Ελντοράντο των δημοσκόπων

Η πολιτική κόντρα για τις δημοσκοπήσεις και τη λίστα «Πέτσα» και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής για το θέμα, η πορεία της πανδημίας και η αποτυχία της εμβολιαστικής εκστρατείας ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast πολιτικών ειδήσεων του Documento.   

Doc Politics: «Ξεφτίλες» που το παίζουν δημοσιογράφοι...

 Η ανάρτηση του ΑΠΕ που άναψε φωτιές και εκείνοι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους ξεφτιλίζοντας τη δημοσιογραφία, οι πλημμύρες στη Βόρεια Εύβοια και η δικαιολογία του κυβερνητικού εκπροσώπου, η ακρίβεια στην αγορά και τα καύσιμα που πληρώνουμε χρυσάφι είναι τα θέματα που ασχολούμαστε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.  

DocPolitics: Ασπιρίνες στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά μοιράζει η Κυβέρνηση

Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας που σαρώνει την αγορά που περισσότερο μοιάζουν με ασπιρίνη στον άρρωστο παρά με ουσιαστική στήριξη επιχειρήσεων και νοικοκυριών, η πανδημία των ανεμβολίαστων και η χώρα μας που μετατρέπεται σε Παράδεισο των κερδοσκοπικών fund, είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast.     

Doc Politics: Θα βγάλουμε ποτέ κάτω από το χαλί τα εθνικά μας θέματα;

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την έγκριση της Ελληνο-γαλλικής Συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας, οι εξοπλισμοί και η Τουρκική απάντηση είναι το βασικό θέμα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.   

Doc Politics: Ο Μπογδάνος που (ορθώς) έφυγε για να μείνει...

Η αποπομπή Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η τρίπλα Δένδια και το ανοιχτό παράθυρο Γεραπετρίτη για επιστροφή Μπογδάνου στην Κ.Ο. της ΝΔ είναι το βασικό θέμα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.     

Doc Politics: «Όχι» στη μουσική «ναι» στις παρελάσεις...

Τα νέα κυβερνητικά μέτρα και τα έξτρα προνόμια για τους εμβολιασμένους που θα ανακοινώσει την Τετάρτη ο νέος υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης και η πρώτη επίσκεψη Προέδρου της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στην Ελλάδα είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.  

Doc Politics: Ενωμένοι απέναντι στο ναζισμό και την κυβερνητική σιωπή

Οι επιθέσεις ακροδεξιών στα Λύκεια της Θεσσαλονίκης και τις πλατείες της Αθήνας και οι απαράδεκτες δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων που εξισώνουν τους δημοκρατικούς πολίτες με το τέρας είναι το θέμα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.   

Doc Politics: Τα ακροδεξιά ψηφαλάκια και η εξίσωση του ιού με την αντίδραση

Τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ στη Δυτική Θεσσαλονίκη και οι ακροδεξιοί μαθητές, η κυβέρνηση που κλείνει το μάτι για τα ακροδεξιά ψηφαλάκια, η λεπτή κόκκινη γραμμή μεταξύ ακροδεξιάς, Μακεδονομάχων, ακραίων αντιεμβολιστών και Εκκλησίας και η εξέλιξη της πανδημίας είναι τα βασικά θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.     

Doc Politics: Εκρηκτική κατάσταση σε σχολεία και γειτονιές αλλά λεφτά υπάρχουν...

Η Συμφωνία με τη Γαλλία, οι εξοπλισμοί και το αποτύπωμά τους στη χειμαζόμενη οικονομία, η κοινωνία που βράζει και η κατάσταση στα σχολεία είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.     

DocPolitics: Ο κοινοτάρχης, ο παπάς κι ο δάσκαλος μέσα σε μια οθόνη!

Τα επεισόδια που προκάλεσαν φασίστες μαθητές και οπαδοί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, ο έρπων φασισμός εντός της κοινωνίας, ο ρόλος των ΜΜΕ και οι φρεγάτες είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.   

DocPolitics: Ο Μητσοτάκης διεύρυνε τη διεύρυνση...

Η Συμφωνία Ελλάδος - Γαλλίας για τις τρεις συν μια φρεγάτες, τα πανηγύρια του συστημικού Τύπου και τα υπέρ και κατά της Συμφωνίας, ο χθεσινός σεισμός στην Κρήτη και ο κρατικός μηχανισμός που για ακόμη μία φορά συνελήφθη αδιάβαστος και τα σημερινά επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Aukus, μόκους, ο μεγάλος Θείος και το «λεφτά υπάρχουν»...

Ο σεισμός στην Κρήτη στο Αρκαλοχώρι, η αγορά των φρεγατών από τη Γαλλία, το παρασκήνιο μεταξύ Ελλάδος-Γαλλίας και ΗΠΑ, οι εθνικισμοί στα Βαλκάνια και οι μεγάλες δυνάμεις είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Η φτώχεια σαρώνει και η δημοσιογραφία ξεσαλώνει...

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και η ανέχεια που μαστίζει όχι μόνο τα φτωχά νοικοκυριά αλλά και την περίφημη μεσαία τάξη, η πανδημία και η αναμενόμενη δύσκολη κατάσταση στα σχολεία της επικράτειας και οι αρνητές της πανδημίας και των εμβολίων στη Βόρεια Ελλάδα καθώς και ο ρόλος της Εκκλησίας είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento. 

Doc Politics: Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακάλυψε «ανοσία της αγέλης»!

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα και οι κυβερνητικές αλχημείες, τα μονοκλωνικά αντισώματα και η δικαίωση του Παύλου Πολάκη στο εν λόγω θέμα και τέλος η κατάσταση στα λεγόμενα εθνικά είναι τα θέματα τα οποία σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.