podlist.gr

Doc Politics | Δημήτρης Χατζηνικόλας

Doc Politics | Δημήτρης Χατζηνικόλας

  1. Ιστοσελίδα
  2. Google
  3. Apple
  4. Spotify

Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας σχολιάζει καθημερινά τα καλώς και κακώς κείμενα της επικαιρότητας

170 επεισόδια · 26 ώρες · καθημερινά · ηλικία

Doc Politics: Ταμείο Ανάκαμψης, μια τρύπα στο νερό της διαπλοκής

Το περίφημο Ταμείο Ανάκαμψης, οι σημερινές εκδηλώσεις στη σκιά της Ακρόπολης και οι μιντιακοί διθύραμβοι είναι το θέμα με το οποίο ασχολούμαστε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Ξεσκαρτάρουν εργαζόμενους με δήθεν «Ανεξάρτητες» Αρχές

Η σημερινή απεργία και η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου στη Βουλή, τα όσα συμβαίνουν με το εμβόλιο της AstraZeneca και τα σημερινά μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων είναι τα βασικά θέματα με τα οποία ασχολούμαστε σήμερα στο podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ εξέθεσαν Κυβέρνηση και υπουργό Παιδείας

Η απόφαση της ΑΔΕΔΥ για εξαίρεση των καθηγητών λόγω πανελληνίων και η προσφυγή της υπουργού παιδείας στη Δικαιοσύνη, το αλαλούμ με το εμβόλιο της AstraZeneca και οι εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά είναι τα βασικά θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Οι εργαζόμενοι υπερασπίζονται απλά τις ζωές τους

Το εργασιακό νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη, η χθεσινή απεργία, η καθημερινότητα των απλών ανθρώπων και η αντίληψη που τους θέλει μόνο εργαζόμενους και όχι γονείς, φίλους, εραστές ή ό,τι άλλο, η απαράδεκτη ενέργεια του προέδρου της Βουλής να απαγορεύει τον λόγο στον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και η Συμφωνία των Πρεσπών είναι τα βασικά θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του...

Doc Politics: Οι εμβολιασμοί δεν προχωρούν και στα self test δεν μπορούν...

Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και ο κίνδυνος για τις κοινωνίες από περιορισμούς, τιμωρητικές πολιτικές και προνομίες, το τείχος ανοσίας και το πρόγραμμα εμβολιασμών που χωλαίνει και οι νέες αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών για τα περιοριστικά μέτρα είναι τα κυριότερα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Το κόμμα της ΝΔ θα απαλάξει τους πολίτες από τους τραπεζικούς τόκους...

Το ωράριο στο νυχτερινά κέντρα, η μουσική, τα self test και τα φαρμακεία, η επιμονή του πρωθυπουργού στα προνόμια των εμβολιασθέντων και οι «αστείες» δικαιολογίες της ΝΔ για τα απλήρωτα δάνειά της είναι τα βασικά θέματα με τα οποία ασχολούμαστε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Ανατολή με Δύση να πιάνουμε δουλειά κι αν πρέπει περισσότερο να πουν τ' αφεντικά...

Οι αλλαγές στα εργασιακά, η «ουτοπία» του 8ωρου και η μνημονιακή μας καθημερινότητα, η άνοδος των αντικειμενικών αξιών, τα προνόμια των εμβολιασμών και τα self test που τελείωσαν είναι τα βασικά θέματα τα οποία σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Το χρέος της χώρας αυξάνεται, οι τιμές ανεβαίνουν κι οι πολίτες παίρνουν ρεπό

Το σχεδόν ασύλληπτο εξωτερικό χρέος της χώρας και η πανδημική περιπέτεια, η άνοδος των διεθνών τιμών μιας σειράς πρώτων υλών και προϊόντων διατροφής αλλά και των διεθνών ναύλων.

Doc Politics: Κοινωνικός αυτοματισμός και άγιος ο Θεός...

Η σημερινή απεργία της ΠΕΜΕΝ, η αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά, ο κοινωνικός αυτοματισμός, ο διάλογος με τους εργαζόμενους, οι επί τα χείρω αλλαγές στην εργασιακή νομοθεσία εδώ και δέκα χρόνια και το σημερινό πρωτοσέλιδο του Politico για την οικονομική κρίση που έρχεται, είναι τα βασικά θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Γιατί ένας στους τρεις άνω των 65 παραμένει ανεμβολίαστος!

Η πορεία του κορονοϊού, η χαλάρωση του καλοκαιριού, η αριθμητική των εμβολιασμών, ο κίνδυνος ενός τέταρτου κύματος και το πολύ υψηλό ποσοστό των ανεμβολίαστων άνω των 65 ετών είναι τα βασικά θέματα με τα οποία ασχολούμαστε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

DocPolitics: Βάφτισαν την άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας σε ρύθμιση 420 δόσεων!

Η πρώτη φορά στα χρονικά έκδοση κοινού χρέους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η για πρώτη φορά άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας στην ημεδαπή και το πράσινο πιστοποιητικό είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.  

Doc Politics: Να αγοράζεις φόρεμα Dior με ρεπό αξία ανεκτίμητη...

Η εργασιακή ζούγκλα που ζουν σήμερα οι εργαζόμενοι, η συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου, ο Άδωνης Γεωργιάδης πριν και μετά τις εκλογές και οι οίκοι μόδας Gucci και Dior και η δράση του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

DocPolitics: Σκοτεινό διάλειμμα χωρίς τέλος η χρεοκοπία της χώρα το 2010

Η χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ένταξης της χώρας στην Ε.Ε. και η  σημερινή απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και το περίφημο πράσινο πιστοποιητικό είναι τα θέματα με τα οποία ασχολούμαστε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.  

DocPolitics: Για πρώτη φορά φως στο βάθος της πανδημίας

Το φως στο βάθος της πανδημίας, η σημασία των εμβολίων και η επικοινωνιακή διαχείριση της κυβέρνησης για μια σειρά από θέματα όπως για παράδειγμα το περίφημο πράσινο πιστοποιητικό, το τραγικό λάθος του περασμένου καλοκαιριού και το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο ισραηλινής εφημερίδας είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

DocPolitics: Πιστοποιητικό διά πάσα νόσο...

H επιχείρηση «Ελευθερία», το τείχος ανοσίας και η πορεία των εμβολιασμών, το ψηφιακό πιστοποιητικό και η πιθανότητα διακρίσεων χωρίς ευθύνη των πολιτών, τα ράντσα που επιστρέφουν στα νοσοκομεία και η αμετροέπεια του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Κώστα Καραμανλή είναι τα θέματα με τα οποία ασχολούμαστε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.   

DocPolitics: O Κυριάκος μετράει εμβόλια, σύριγγες, νοσηλευτές και τα βγάζει 5 εκατομμύρια

Η fake είδηση της ημέρας που ανήκει στον πρωθυπουργό, το 18% των Ελλήνων που έχει «χτίσει» ανοσία, ο ελληνοτουρκικός διάλογος και η πορεία της οικονομίας το πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.   

DocPolitics: Ξένοι πράκτορες και νεοναζί μπλόγκερ σουλατσάρουν άνετοι στην Αθήνα

Το θρίλερ με την αεροπειρατεία στο αεροπλάνο της Ryanair κάτω από τη μύτη των Ελληνικών υπηρεσιών και το διπλωματικό παιχνίδι με εμπλοκή της Αθήνας, τα self test και τι ισχύει από σήμερα Δευτέρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είναι τα βασικά θέματα με τα οποία ασχολούμαστε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.     

Doc Politics: Η φωτιά στο Σχίνο έκαψε το πούσι των καναλιών

Η φωτιά στο Σχινό Κορινθίας και στις παρυφές της Αττικής, τα ΜΜΕ που σφυρίζουν κλέφτικα, η εκεχειρία στο Ισράηλ και στη Γάζα και η εμπλοκή της Αιγύπτου και το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια είναι τα κυριότερα θέματα με τα οποία ασχολούμαστε στο σημερινό podcast.

DocPolitics: Το κυβερνητικό success story υποβαθμίζει το πρόβλημα με τον ιό

Η διασπορά του ιού, η άρση των περιοριστικών μέτρων και το κυβερνητικό success story, το σίριαλ Καλογρίτσα και η πολιτική του εκμετάλευση, ο Ερντογάν και το όραμά του για μια Τουρκία που υπερβαίνει τα σημερινά της σύνορα και η πρώτη πυρκαγιά για φέτος είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.  

Doc Politics: Τα εμβόλια σώζουν ζωές καιρός να το καταλάβουν και στην Κυβέρνηση

Τα νέα στοιχεία που δείχνουν ότι ο ιός είναι εδώ, δεν έφυγε ποτέ και χρειάζεται προσοχή παρά το κυβερνητικό χαλάρωμα, το αίσθημα καχυποψίας απέναντι στα εμβόλια που εντείνεται και τα ευχολόγια της κυβέρνησης και η Ευρωπαϊκή πολιτική για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι τα βασικά θέματα με τα οποία ασχολούμαστε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.