podlist.gr

Doc Politics | Δημήτρης Χατζηνικόλας
Documento

Doc Politics | Δημήτρης Χατζηνικόλας

Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας σχολιάζει καθημερινά τα καλώς και κακώς κείμενα της επικαιρότητας

επεισόδια 379
διάρκεια 65 ώρες
συχνότητα καθημερινά
επεισόδιο πριν
ηλικία
προσθήκη πριν

Doc Politics: Πυξίδα και εφαλτήριο το 62% του δημοψηφίσματος του 2015

Η επόμενη ημέρα του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου και οι επικές κολοτούμπες των πρωταγωνιστών της «σκευωρίας», η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο άδειο ευρωκοινοβούλιο, οι Ευρωπαίοι Σόιμπλε, η διαφθορά στην ημεδαπή και το δημοψήφισμα του 2015 είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Όλες οι ομορφιές στην πίστα λίγους μήνες πριν τις εκλογές...

Το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, η «σκευωρία» που κατέληξε σε «παραπληροφόρηση», η αποφυλάκιση ενός εκ των δύο δολοφόνων του Ζακ Κωστόπουλου και η τοποθέτηση του Ισίδωρου Ντογιάκου στη θέση του νέου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: «Δανείζομαι, δεν πληρώνω, ρυθμίζω», το manual της ΝΔ...

Τα κυβερνητικά πόθεν έσχες, ο τραπεζικός δανεισμός και η διαρκείς ρυθμίσεις με πολιτικές πλάτες, η τραγική κατάσταση στο ΕΣΥ με τον SARS-CoV2 να δείχνει και πάλι τα δόντια του και ο πόλεμος στην Ουκρανία με τις εφιαλτικές για την Ευρώπη προβλέψεις για τον επερχόμενο χειμώνα είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Πλυντήρια στην αλλοδαπή, πλυντήρια στην ημεδαπή και στη μέση οι πολίτες...

Το πλυντήριο του πλανήτη που στύβει τα πιο αδύναμα κράτη και πολίτες, η Ελλάδα που πολλαπλασιάζει τα προβλήματα, η Gazprom που σταματά για μια εβδομάδα την παροχή φυσικού αερίου στην Ελλάδα, ο δύσκολος ευρωπαϊκός χειμώνας, η αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τις VIP κλίνες ΜΕΘ, η αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η ακρίβεια στη χώρα και η νίκη της αριστεράς στην Κολομβία είναι τα θέματα...

Doc Politics: Εξελίξεις αμέσως μετά τα μπάνια του λαού...

Η εκλογολογία στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο ΕΦΚ στα καύσιμα, τα ιερά μπάνια του λαού και οι εξελίξεις στα εθνικά είναι τα θέματα τα οποία σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Ξύνει τον πάτο του βαρελιού η Κυβέρνηση Μητσοτάκη...

Οι δύο θλιβερές πρωτιές της χώρας, με βάση τη Eurostat, στη διεύρυνση των θέσεων εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο κόστος στέγασης με βάση το μηνιαίο εισόδημα είναι τα βασικά θέματα τα οποία σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Είμαστε με τις Σοφίες (Μπεκατώρου) αυτού του τόπου...

Ο καπιταλισμός που βρυχάται και οι κοινωνίες παρακολουθούν με τρόμο τα επερχόμενα, οι δυσοίωνες προβλέψεις, το σοκ και δέος στις αγορές, η δημοσιογραφία στην ημεδαπή, τα ψίχουλα που βαφτίζονται παρεμβάσεις και ο κατ' εξακολούθηση βιαστής προπονητής του 12χρονου κοριτσιού είναι τα βασικά θέματα τα οποία σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Τα επιτόκια των αγορών απειλούν το αφήγημα Σκάι - Μητσοτάκη

Η άνοδος των επιτοκίων και το μαξιλαράκι του ΣΥΡΙΖΑ που έσωσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η αποτυχία των Ευρωπαίων ηγετών, η «μπανανόφλουδα» του Ουκρανικού που φέρνει εκλογικές θύελλες στην Ε.Ε. και τα φάλτσα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που συνεχίζονται στην ημεδαπή είναι τα βασικά θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Στην Τουρκία ο πληθωρισμός ρίχνει κυβερνήσεις στην Ελλάδα αποθεώνει Μητσοτάκη...

Ο πληθωρισμός που τραβάει την ανηφόρα, ο διπλάσιος ενεργειακός πληθωρισμός σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό και η κυβερνητική και μιντιακή αμεριμνησία, καθώς και η γκάφα με το Ιρανικό πετρέλαιο.

Doc Politics: Σάρισες, όπλα, φθηνά εργατικά χέρια και όλο και δεξιότερα...

Τα όπλα που στείλαμε στην Ουκρανία, οι ισχυρισμοί των κυβερνώντων και οι αντιφάσεις που προκύπτουν, οι απειλές της Τουρκίας και η επαναφορά του δημογραφικού σε μια χώρα όπου έχουμε τους μικρότερους μισθούς και τις ακριβότερες τιμές είναι τα βασικά θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Παιχνίδια πολέμου στη σκιά του στασιμοπληθωρισμού

Η σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού σε συνέδριο για το Δημόσιο σύστημα Υγείας, τα Ελληνοτουρκικά, η υστερία στις δύο πλευρές του Αιγαίου και ο Άδωνις με τους μικρότερους φόρους είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Πουλάει τρέλα η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα...

Η χθεσινή αποκάλυψη της παραποίησης του επίσημου εγγράφου των αμερικανικών αρχών από την μετάφραση του Ελληνικού ΥΠΕΞ προκειμένου να σβηστούν τα ονόματα των Λοβέρδου, Πατούλη, Φρουζή, Μανιαδάκη, είναι το βασικό θέμα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Πουλάει ή δεν πουλάει το δόγμα του «καλού παιδιού» στην εξωτερική μας πολιτική;

To δόγμα του «καλού παιδιού» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξωτερική μας πολιτική, η απαραίτητη συζήτηση για την ορθότητά του και η εκρηκτική άνοδος της ανεργίας στους νέους κάτω των 30 ετών είναι τα βασικά θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Ένας yesman κάνει πάντα τη βρόμικη δουλειά...

Η κατάργηση της μάσκας, οι χώροι που η υποχρέωση για μάσκα παραμένει σε ισχύ, το δημοψήφισμα στη Δανία, η οικονομική ορθότητα πάντα προς την πλευρά της λιτότητας, η μείωση του ΕΦΚ και του ΦΠΑ στη Γερμανία και η αποστολή όπλων στην Ουκρανία είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Το Ρωσικό πετρέλαιο βραχυκυκλώνει τις Βρυξέλλες

Το Συμβούλιο Κορυφής στις Βρυξέλλες, το γνωστό τενεκεδάκι και οι εξαιρέσεις από το εμπάργκο στο Ρωσικό πετρέλαιο, η τιμή της αμόλυβδης στην ημεδαπήν που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ο ΕΝΦΙΑ και η επιστρεπτέα προκαταβολή είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Ένας να βραβεύσει την καλύτερη αλλαγή ατζέντας βρε παιδιά...

Το σημερινό υπουργικό συμβούλιο, η αλλαγή ατζέντας από το καλάθι της νοικοκυράς στην εθνική υπερηφάνεια, οι εκλογές το 2023 στις δύο πλευρές του Αιγαίου και τα δημοσιογραφικά βραβεία του ιδρύματος Μπότση είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Ο «άξονας του κακού» και τα κάδρα Τζιτζικώστα...

Ο εντεινόμενος, εντός της Ε.Ε, σκεπτικισμός για τον περίφημο «άξονα του κακού» και η δαιμονοποίηση του αντιπάλου, η παραβίαση, κάθ' έννοιας δικαίου, από πλευράς Ερντογάν στο Αιγαίο και τα δύσκολα που έρχονται σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.