podlist.gr

Doc Politics | Δημήτρης Χατζηνικόλας
Documento

Doc Politics | Δημήτρης Χατζηνικόλας

Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας σχολιάζει καθημερινά τα καλώς και κακώς κείμενα της επικαιρότητας

επεισόδια 447
διάρκεια 81 ώρες
συχνότητα καθημερινά
επεισόδιο πριν
ηλικία
προσθήκη πριν

Η μεγάλη ληστεία της οικονομικής και πολιτικής ελίτ και ο Έλληνας Ενβέρ Χότζα

Η χρεοκοπία της χώρας που δεν ήταν «σκευωρία» και οι επιπτώσεις της στις ζωές μας, οι Βρυξέλλες που τώρα κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι επωφελούνται από τον πόλεμο, η μεταστροφή Μητσοτάκη από το «κουβαδάκι» στα λάθη των αντιπάλων του, η στάση των ΜΜΕ της διαφθοράς και της διαπλοκής, το σημερινό υπουργικό Συμβούλιο, το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και η πρωτιά στην τιμή της αμόλυβδης στην Ευρώπη...

Doc Politics: Αν δεν αντιδράσουμε από την ανία θα περάσουμε στην άνοια

Ο Γολγοθάς των καρκινοπαθών στην Ελλάδα, τα κόκκινα δάνεια, το πλαφόν των Βρυξελλών στο φυσικό αέριο και ο πρωθυπουργός που «αδωνοποιείται» είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Η ευπρέπεια πήρε το κουβαδάκι της και πήγε σε άλλη παραλία...

Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και ο «Μέσι» της πολιτικής, η χρεοκοπία της χώρας και ο αυταρχισμός της εξουσίας, η «Κιβωτός του Κόσμου» και οι χθεσινές συλλήψεις στα «Προσφυγικά» της Λ. Αλεξάνδρας είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Του λαού τα σπίτια τα σώζει ο λαός κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός...

Το ηχητικό της χθεσινής ημέρας και τα σπίτια του λαού τα οποία θα σώσει μόνο ο λαός, οι πλειστηριασμοί, τα fund και τα φτερωτά κέρδη που παράγει η χρεοκοπία της χώρας και των Ελλήνων είναι τα βασικά θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Ένα φράγκο η βιολέτα, τσίγκολελέτα, τσίγκολελέτα...

Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και η Βόρεια Κορέα, οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του κόσμου» και η αρμόδια υφυπουργός, οι τράπεζες και τα σπίτια του κόσμου και οι ευθύνες των κυβερνήσεων και οι νόμοι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Τα αντικλεπτικά στα παιδικά γάλατα και η νοηματοδοσία του Πολυτεχνείου

Η χθεσινή επέτειος του Πολυτεχνείου και η προσπάθεια αλλοίωσης της συλλογικής μνήμης με εσάνς φασισμού, η ακρίβεια στη χώρα που σπάει όλες τις πρωτιές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και το φιάσκο στη Λιβύη είναι τα θέματα που σχολιάζουμε σήμερα στο podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Οι αρνητές του Πολυτεχνείου είναι ακόμη εδώ

Η σημερινή επέτειος του Πολυτεχνείου και η ονοματοδοσία της ημέρας, το διπλωματικό επεισόδιο με τη Λιβύη και τα παιδικά γάλατα στα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι τα βασικά θέματα στο σημερινό podcast του Τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Ο Ερντογάν είπε στον Μητσοτάκη ότι προτιμά εκείνον και όχι τον Τσίπρα!

Το σκάνδαλο των υποκλοπών, ο ωτακουστής πρωθυπουργός και η προσπάθειά του να δραπετεύσει διά της γνωστής μεθόδου της επίθεσης στον πολιτικό του αντίπαλο και της δαιμονοποίησης όσων δημοσιογράφων του ασκούν την ελάχιστη κριτική ή ακόμη περισσότερο ερευνούν όζουσες υποθέσεις με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό ή στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό...

Doc Politics: Το Μαξίμου τρέμει τις αποκαλύψεις για νέες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ

Οι νέες αποκαλύψεις του Documento χθες Κυριακή αλλά και του «Βήματος» και του insidestory.gr σήμερα οι οποίες συνθέτουν τον μίτο των παρακολουθήσεων από το Μαξίμου του Κυριάκου Μητσοτάκη και η δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια από τις Βρυξέλλες είναι το θέμα του σημερινού podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Αμείλικτα τα ερωτήματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έπεται συνέχεια...

Οι απειλές των κυβερνώντων στο Documento, οι αναπάντητες ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα πρόθυμα ΜΜΕ και o παρακρατικός μηχανισμός που έστησε στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την «ομπρέλα» του «Επιτελικού κράτους», οι αυξήσεις στα βασικά προϊόντα διατροφής και η παραπληροφόρηση των καναλιών είναι τα βασικά θέματα που σχολιάζουμε στο καθημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του...

Doc Politics: Η επανάσταση εντός μας και το κοτόπουλο Γεωργιάδη...

Η χθεσινή γενική απεργία, οι απεργοσπάστες και οι επανάσταση εντός μας και ο Άδωνις με το καλάθι του στην καθημερινή του βόλτα με τις κάμερες στα ράφια των σούπερ μάρκετ με τα κοτόπουλα είναι τα θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Να φέρουμε μάρτυρες για τις υποκλοπές να τους βγάλετε (κι αυτούς) τις κουκούλες...

Η επικοινωνιακή καταιγίδα που πλήττει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι αποδείξεις και οι δημοσιογραφικές πηγές, η Δικαιοσύνη και η διενέργεια μιας αξιόπιστης έρευνας με υψηλόβαθμο Δικαστικό και προστατευόμενους μάρτυρες και οι γεωφυσικές έρευνες δυτικά της Πελοποννήσου που ξαφνικά ανακαλύφθηκαν από τα ΜΜΕ είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Podcast - Doc Politics: Οι αποδείξεις για τις υποκλοπές περισσεύουν αλλά η Δικαιοσύνη κωφεύει

Οι χθεσινές αποκαλύψεις του Documento για τις παρακολουθήσεις πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων και η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου σε μια λογική «δεν ήμασταν εμείς αλλά κάποιοι άλλοι...» είναι το βασικό θέμα με το οποίο ασχολούμαστε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Στα αρνητικά πρώτοι σε όλη την Ευρώπη στα θετικά τελευταίοι...

Η ανάγκη η Ε.Ε. να αποκτήσει επιτέλους μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, οι Έλληνες που στα αρνητικά είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη και στα θετικά τελευταίοι, το επίδομα θέρμανσης και η φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας και το σκάνδαλο των υποκλοπών που θα «καταπιεί» τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Ο άγνωστος νόμος του 2003 με τον οποίο πουλήθηκαν τα κόκκινα δάνεια στα Funds

Η συνέχεια για δεύτερη ημέρα του αγαπημένου σίριαλ «καλάθι του νοικοκυριού» με πρωταγωνιστή τον Άδωνη Γεωργιάδη και ο νόμος του 2003 με τον οποίο πουλήθηκαν στο σύνολό τους τα κόκκινα δάνεια στα funds.

Doc Politics: Το «καλάθι» των υποκλοπών εξελίσσεται σε Βατερλό Μητσοτάκη

Η τροπολογία Άδωνη υπέρ Πάτση, το «καλάθι του νοικοκυριού» και το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που εξελίσσεται σε Βατερλό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι τα θέματα που εξετάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Το λογιστικό τρικ στο «καλάθι του νοικοκυριού»!

Η ακρίβεια, η πλατφόρμα e-katanalotis, το «καλάθι του νοικοκυριού» και η τσαπατσουλιά των κυβερνώντων που βαφτίζεται παρέμβαση και τέλος η φτώχεια στη χώρα που σπάει όλα τα ρεκόρ είναι τα βασικά θέματα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Πως ο ΣΥΡΙΖΑ γέμισε το «cash buffer» και οι εγγυήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ο πληθωρισμός σε Ελλάδα και Ευρώπη σύμφωνα με τη Eurostat, το «καλάθι του νοικοκυριού» διά χειρός Άδωνη Γεωργιάδη, το περίφημο μαξιλαράκι της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τα funds και τα τιτλοποιημένα κόκκινα δάνεια είναι το βασικό θέμα του σημερινού podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.

Doc Politics: Τα Funds, ο Πάτσης, η ΤτΕ, η PQH και το σύστημα Μητσοτάκη

Η μεγαλύτερη μπίζνα που στήθηκε ποτέ με τα funds και τα τιτλοποιημένα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, πως λειτουργεί το σύστημα και ποιοι οι κίνδυνοι κατάρρευσης ενός σκανδάλου τρεις φορές μεγαλύτερου της χρεοκοπίας της Lehman Brothers το 2008 με τα στεγαστικά δάνεια στις ΗΠΑ.

Doc Politics: Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό

Η περίπτωση Πάτση και το Μαξίμου που για μια ακόμη φορά δεν γνώριζε, δεν ήξερε, δεν πρόκαμε και τώρα στρέφεται κατά του πρώην πλέον βουλευτή του και η χώρα που πρέπει πάση θυσία να κοιταχτεί στον καθρέφτη της γιατί αυτό που θα δει θα είναι αποκρουστικό είναι το θέμα που σχολιάζουμε στο σημερινό podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του Documento.