podlist.gr

Εύη Σαχίνη: Το ΕΚΤ στον 21ο αιώνα

Η Δρ Εύη Σαχίνη, Διευθύντρια του Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
& Ηλεκτρονικού Περιεχομένου στο στούντιο του Α' Προγράμματος για μας παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις του ΕΚΤ. Στο μενού:
✔️Το σύγχρονο ΕΚΤ
✔️Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός των επιχειρήσεων
✔️Η αξιοποιήση των εθνικών δεδομένων

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/valia-kaimaki/episodes/21-e1sh45d

Περισσότερα επεισόδια

Duolingo: Κόβονται οι συνεργάτες λόγω ΤΝ

Οι χειρότεροι φόβοι τους γίνονται πραγματικότητα για τους συνεργάτες της γνωστής εφαρμογής εκμάθησης ξένων γλωσσών Duolingo. Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα αντικαταστήσει πολλούς εξ αυτών. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.

Όποιος διαφωνεί με το αφεντικό... κόβεται

Οι New York Times βρήκαν τρεις χρήστες στο X που διαπληκτίστηκαν με τον κ. Μασκ τον Δεκέμβριο, και κατόπιν η εμβέλειά τους στην πλατφόρμα εξαφανίστηκε εν μία νυκτί. Οι λογαριασμοί αυτοί είναι οι πιο έντονες ενδείξεις ότι ο Μασκ ή άλλοι στην εταιρεία έχουν τη δύναμη να τιμωρούν τους επικριτές τους. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.