podlist.gr

Η Gucci στο μετασύμπαν

Το νέο κατάστημα της Gucci βρίσκεται στο Roblox. Μετά την περσινή επιτυχία του Gucci Garden όταν μία τσάντα πουλήθηκε πιο ακριβά απ’ ότι στο φυσικό κατάστημα, η εταιρεία επενδύει πλέον στο μετασύμπαν. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου. Spoiler Alert: Λέμε και για την ταινία The House of Gucci

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/valia-kaimaki/episodes/Gucci-e1sh45q

Περισσότερα επεισόδια

Διαμάχη Κίνας Ταϊβάν και στην τεχνολογία

Η διαμάχη Κίνας Ταϊβάν απλώνεται και στην τεχνολογία. Η Ταϊβάν καταγγέλει ότι κινεζικές εταιρείες τεχνολογίας δημιούργησαν οντότητες εκεί και τις μεταμφίεσαν, ώστε να μην έχουν συνδέσεις με την Κίνα, για να μπορούν να δελεάσουν κορυφαία ταλέντα τεχνολογίας. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.

«For you» στο Facebook

Το facebook ετοιμάζεται ν’ αλλάξει τον τοίχο μας και να μας δώσει τη δυνατότητα να βλέπουμε περισσότερες αναρτήσεις από τους φίλους μας και όχι από διάφορους άσχετους λογαριασμούς. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.