podlist.gr

Γεύση Καϊμάκη
Γεύση Καϊμάκη

Μελιτίνη Χ: Η εμπειρία μου με την Wind Media

Θυμάστε την απάτη της Wind Media; Την πυραμίδα που κορόιδεψε χιλιάδες χρήστες; Η Μελιτίνη Χ είναι μία από εκεινους που ξέφυγαν και διηγείται στις «Ψηφιακές Κυριακές» την εμπειρία της.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/valia-kaimaki/episodes/Wind-Media-e2651rn

Περισσότερα επεισόδια

Duolingo: Κόβονται οι συνεργάτες λόγω ΤΝ

Οι χειρότεροι φόβοι τους γίνονται πραγματικότητα για τους συνεργάτες της γνωστής εφαρμογής εκμάθησης ξένων γλωσσών Duolingo. Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα αντικαταστήσει πολλούς εξ αυτών. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.

Όποιος διαφωνεί με το αφεντικό... κόβεται

Οι New York Times βρήκαν τρεις χρήστες στο X που διαπληκτίστηκαν με τον κ. Μασκ τον Δεκέμβριο, και κατόπιν η εμβέλειά τους στην πλατφόρμα εξαφανίστηκε εν μία νυκτί. Οι λογαριασμοί αυτοί είναι οι πιο έντονες ενδείξεις ότι ο Μασκ ή άλλοι στην εταιρεία έχουν τη δύναμη να τιμωρούν τους επικριτές τους. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.