Μύθοι και αλήθειες για την ασφάλεια των τροφίμων
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αποψύξουμε τα τρόφιμα και πώς πρέπει να καθαρίζουμε το ψυγείο μας; Τι δεν πρέπει να λείπει από τον εξοπλισμό της κουζίνας, όταν ψήνουμε το κοτόπουλο ή το φιλέτο; Έχει νόημα να πλένουμε τα λαχανικά και τα φρούτα προσθέτοντας ξύδι στο νερό; Λήγει η ζωή ενός τροφίμου μαζί με την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία; Η Νίκη Λυμπεράκη και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρωτάνε τον βιολόγο και ειδικό για την ασφάλεια των τροφίμων Νίκο Γδοντέλη και ξεκαθαρίζουν τις αλήθειες από τους μύθους.