Πώς μπορούμε εύκολα κι απλά να έχουμε μια καλή διατροφή
Στο 3ο επεισόδιο του Good Food for Thought η γνωστή σεφ Γωγώ Δελογιάννη και ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Αντώνης Βλασσόπουλος συζητούν με την Νίκη Λυμπεράκη πώς μπορούμε με απλούς και εύκολους τρόπους να συνδυάσουμε την νοστιμιά με την υγιεινή διατροφή. Αποκαλύπτουν μυστικά της μεσογειακής διατροφής, τρικ για να δώσουμε περισσότερη γεύση στα πιάτα μας βελτιώνοντας και το διατροφικό μας προφίλ και εξηγούν τι πρέπει να προσέχουμε στις ετικέτες των τροφίμων στα ψυγεία και στα ράφια των σούπερ μάρκετ.