podlist.gr

Η «Φάρμα των Ζώων»

Η «Φάρμα των Ζώων»

  1. Ιστοσελίδα
  2. Google
  3. Apple

Η «Φάρμα των Ζώων» με τον Θάνο Καμήλαλη και τον Κωνσταντίνο Πουλή

140 επεισόδια · 136 ώρες · καθημερινά · ηλικία

Η «Φάρμα των Ζώων» της 17ης Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης σχολιάζουν τις αντιδράσεις των επιβατών στο λιμάνι, την Τετάρτη εν μέσω απεργίας, απέναντι στην απόπειρα καλλιέργειας κοινωνικού αυτοματισμού και τα της ψήφισης του αντεργατικού νόμου από τη Νέα Δημοκρατία (με 56 άρθρα από τον ΣΥΡΙΖΑ). Η εκπομπή περιέχει και τηλεφωνική σύνδεση με τη Βενεζουέλα, όπου η αποστολή του ΤPP μόλις έφτασε.

Η «Φάρμα των Ζώων» της 15ης Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης συνομιλούν εκτενώς με τον καθηγητή Αιματολογίας στη Σορβόνη, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, για τη συζήτηση και τις αποφάσεις γύρω από το ΑstraΖeneca, την ατέλειωτη και αποπροσανατολιστική κουβέντα γύρω απί την επιλογή εμβολίου, την ανάγκη να σπάσουν οι πατέντες και να προχωρήσει τάχιστα ο εμβολιασμός, αλλά και την Πρωτοβάθμια Υγεία.

Τέσσερα χρόνια μέσα στο όνειρο του Εφήμερου, χωρίς τον Εφήμερο

Τέσσερα χρόνια μέσα στο όνειρο του Εφήμερου, χωρίς τον Εφήμερο. Μια ειδική ραδιοφωνική εκπομπή για τον ιδρυτή του ΤPP, με τους Κωνσταντίνο Πουλή, Θάνο Καμήλαλη, τη Γρανέτα, τη γυναίκα του Κώστα που ήταν δίπλα σε αυτόν και τα «παράλογα» όνειρά του. Συμμετέχουν και μιλούν στην εκπομπή αγαπημένοι φίλοι, με ιστορίες δημοσιογραφίας, επαγγελματικά κατορθώματα που έμοιαζαν αδύνατα και φιλίας.

Η «Φάρμα των Ζώων» της 11ης Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης σχολιάζουν τη φίμωση του Τσίπρα στη Βουλή, όταν πήγε να θέσει το ζήτημα των δανείων της ΝΔ, ενώ συνομιλούν με την Πάολα Ρεβενιώτη, για τις εξελίξεις σχετικά με την εξαφάνιση της Δήμητρας της Λέσβου και τη δυστυχώς πολύ σοβαρή πιθανότητα να έπεσε θύμα τροχαίου.

H «Φάρμα των Ζώων» της 9ης Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης συνομιλούν με την Τόνια Κατερίνη, μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών, για την περίπτωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας ενός κατάκοιτου συμπολίτη μας με πενιχρό εισόδημα, που απλά κηρύχθηκε τελικά άγονος, αλλά και εκατοντάδες περιπτώσεις ακόμα που ακολουθούν το επόμενο δίμηνο. Σχολιάζουν επίσης την νέα επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ με τη σύλληψη...

Η «Φάρμα των Ζώων» της 8ης Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης σχολιάζουν το επιχείρημα «φταίνε οι τόκοι για τα χρέη μας» της Νέας Δημοκρατίας, τις προθέσεις περί προνομίων στους εμβολιασμένους, ενώ πανηγυρίζουν για την κατάθεση του πιο φιλεργατικού νομοσχεδίου του σύμπαντος, του νομοσχεδίου Χατζηδάκη στη Βουλή.

Η «Φάρμα των Ζώων» της 7ης Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης, συζητούν μαζί με τη Λαμπρινή Θωμά τα του ταξιδιού του TPP στη Βενεζουέλα, δίνοντας τις απαραίτητες ευχαριστίες, ενώ στη συνέχεια, μαζί με τον Δημήτρη Χριστόπουλο, καθηγητή στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου, συζητούν για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, το δόγμα της καταστολής στα Πανεπιστήμια, αλλά και την προκήρυξη για την πρόσληψη των 400 πρώτων...

Η «Φάρμα των Ζώων» της 3ης Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης ασχολούνται ξανά με πανδημία (άκου εκεί), σας καλούν στη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο στη Νομική για τη μήνυση του Άρη Παπαζαχαρουδάκη στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ ασχολούνται και με το θερινό πρόγραμμα διακοπών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

H «Φάρμα των Ζώων» της 2ας Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης, ηρεμούν με τη διαπίστωση Πορτοσάλτε ότι οι εκτελεστές ξέρουν καλό σημάδι, θυμίζουν τις διατάξεις του νέου Πτωχευτικού Νόμου, της οικονομικής φυλακής που εφαρμόζεται πλέον κανονικά από 1η Ιουνίου, ενώ αναφέρονται και σε υπόθεση ομφοβικής επίθεσης στη Ναύπακτο.

Η «Φάρμα των Ζώων» της 1ης Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης σχολιάζουν το εξώδικο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος - Ακροάματος στον Χαρδαλιά για τη μουσική στην εστίαση αλλά και τη συνολική στοχοποίηση των Τεχνών, τις αντιδράσεις για το βίντεο της Λατινοπούλου με την κριτική στο γυναικείο σώμα, αλλά και τον «πόλεμο Χρυσοχοϊδη» στο οργανωμένο έγκλημα.

H «Φάρμα των Ζώων» της 31ης Μαϊου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης σχολιάζουν το καινούριο νομισμα, «Ρεπό», στο οποίο μας βάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη βγάζοντάς μας από το ευρώ, τις δολοφονίες στην Αθήνα του «Νόμου και της Τάξης», αλλά και την υπόθεση της «ψυχολόγου» του θύματος στα Γλυκά Νερά που βγήκε στα κανάλια.

H «Φάρμα των Ζώων» της 28ης Μαϊου 2021

O Θάνος Καμήλαλης, μόνος στο στούντιο, σχολιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που σαν άλλος Αϊ Γιώργης πάτησε κάτω το φίδι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας, υπερασπίζεται τον διχασμό, ενώ συζητάει με το τσατ για αγορά ακατοίκητου νησιού στις Μαλδίβες.

H «Φάρμα των Ζώων» της 26ης Μαϊου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης ξεκινούν με την εμπορευματοποίηση του Πολιτισμού, συνεχίζουν με μόδα και μουσική, από ρεμπέτικο μέχρι χιπ χοπ, ενώ αναφέρονται και στην κατάργηση της ελεύθερης επιλογής δεύτερης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά, αλλά και στην παρουσίαση περιστατικών θρομβώσεων από πολλά ΜΜΕ.

H «Φάρμα των Ζώων» της 25ης Μαϊου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης σχολιάζουν τη νέα λαθροχειρία Μητσοτάκη με τους αριθμούς των εμβολιασμένων, την παγκόσμια ανισότητα στην κατανομή των εμβολίων και δύο νομοσχέδια με υπογραφή Μάκη Βορίδη, ένα για την ψήφο των αποδήμων (ξανά) και ένα που φέρνει πολύ λιγότερη δημοκρατία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η «Φάρμα των Ζώων» της 24ης Μαϊου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης ξεκινούν με Εurovision (ναι Εurovision) ενώ στη συνέχεια συνομιλούν με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και ακτιβιστή, Βασίλη Κουκαλάνι, για το Εμπρός, από την περίοδο της δημιουργίας του στο σήμερα, με την αποτυχημένη απόπειρα σφραγίσματος από την ΕΛ.ΑΣ, αλλά και στις εκδηλώσεις υπεράσισης που έρχονται. Για φινάλε, οι αγαπημένες κατηγορίες: Καναλάρχες και εφοπλιστές.

Η «Φάρμα των Ζώων» της 21ης Μαϊου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης μαζί με Λαμπρινή Θωμά, σχολιάζουν την συνέντευξη Πλακιωτάκη με το βίντεο του εφοπλιστή, Πάνου Λασκαρίδη, τις εξελίξεις στο Παλαιστινιακό, μαζί με άλλες πληροφορίες που δεν θα μαθαίνατε πουθενά αλλού.

H «Φάρμα των Ζώων» της 20ης Μαϊου 2021

Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης σχολιάζουν την τακτική της κυβέρνησης να συνομιλεί μόνο με μία πλευρά στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια, φτάνοντας μέχρι το σημείο να αποκρύψει ακόμα και έκθεση με ενστάσεις από τον ΟΗΕ. Στο δεύτερο μισό, λίγο ΚΙΝΑΛ, λίγη αναδρομή σε μικρά κόμματα και αναμνήσεις από την πανδημία.