From farm to table: Μια τάση που απασχολεί τη νέα γαστρονομία
H Ελένη Ψυχούλη συζητά με την Two Minutes Angie, κατά κόσμον Άντζελα Καλογεροπούλου, για το μέλλον της τροφής και του πλανήτη.
Food miles, from farm to table, η σύγχρονη γαστρονομία δεν κρίνεται πια από τη συνταγή αλλά από την ανησυχία και το ενδιαφέρον της για τη βιωσιμότητα, το μέλλον του πλανήτη, την ήπια ανάπτυξη, το τοπικό προϊόν. Η δημοσιογράφος και blogger Άντζελα Καλογεροπούλου (TwoMinutes Angie) μας ταξιδεύει στη στρατευμένη όχθη της γεύσης με όλες τις τελευταίες τάσεις που αφορούν το πιάτο μας, αφού καθένας μας είναι ό,τι τρώει. Το καθημερινό μας φαγητό μπορεί να γίνει μια πράξη αντίστασης!