podlist.gr

Κάθε εστιατόριο έχει κάτι το μεταφυσικό- κάτι που συχνά οι κριτικοί εστιατορίου αγνοούν

H Ελένη Ψυχούλη υποστηρίζει ότι κάθε εστιατόριο είναι πρωτίστως μια ιστορία ανθρώπων -ιδιοκτητών, μαγείρων και σερβιτόρων- και πως για να μεταφέρεις σωστά μια άποψη πρέπει να έχεις πάει πολλές φορές και για πολύ χρόνο σε ένα μαγαζί.

Περισσότερα επεισόδια

«Θάνατος στη Βενετία»: Το έργο του Τόμας Μαν που αγαπήθηκε όσο κανένα

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης γράφει έναν σύντροφο ανάγνωσης για μία από τις δημοφιλέστερες νουβέλες που γράφτηκαν ποτέ στη γερμανική γλώσσα, και της οποίας η ερασιθάνατη λάμψη παραμένει ανεξίτηλη.