podlist.gr

Οι κάτοικοι της Σαντορίνης της Εποχής του Χαλκού δεν έτρωγαν απλώς για να ζουν, το απολάμβαναν κιόλας

Η μελέτη του Χρήστου Ντούμα για τις διατροφικές συνήθειες στο Ακρωτήρι Σαντορίνης της Eποχής του Xαλκού προσεγγίζει την καθημερινή ζωή στην περιοχή μέσα από τα κατάλοιπα τροφής που βρέθηκαν στις ανασκαφές και αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο της γαστρονομικής κουλτούρας εκείνης της εποχής

Περισσότερα επεισόδια

«Θάνατος στη Βενετία»: Το έργο του Τόμας Μαν που αγαπήθηκε όσο κανένα

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης γράφει έναν σύντροφο ανάγνωσης για μία από τις δημοφιλέστερες νουβέλες που γράφτηκαν ποτέ στη γερμανική γλώσσα, και της οποίας η ερασιθάνατη λάμψη παραμένει ανεξίτηλη.