podlist.gr

Ο Λα Ραφουσκώ είχε πει πως «το βασικό στοιχείο μιας καλής συζήτησης δεν είναι τόσο η εξυπνάδα, όσο η εμπιστοσύνη» και ο γνώμονας στη ζωή μου είναι, χρόνια τώρα, το ρήμα εμπιστεύομαι! Είμαι ο Josh, γεννημένος τον Απρίλη του 93, αγαπημένο μου χρώμα είναι το μωβ και το γαλάζιο, το μικρόβιό μου η όρεξη για κουβέντα και τα #JoshCast ένα λιμάνι φιλικών συζητήσεων με άτομα που πιστεύω πως όλοι έχουμε την περιέργεια να ακούσουμε την ιστορία τους...

Podcast by Digital Minds


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

επεισόδια 10
διάρκεια 5 ώρες
ηλικία
προσθήκη πριν

JoshCast με τον V A S I L I S MANJURANIS!

Δεν έχω καταφέρει να φτιάξω βανάκι ούτε σε playmobil! Εκείνος αγόρασε ένα μεταχειρισμένο, το ανακατασκεύασε εσωτερικά, ταξίδεψε και έφτιαξε έναν brand γύρο από τον Jack! Είναι απ’αυτούς τους vloggers που όλοι θαυμάζουν για την ενέργειά τους και την καλοσύνη τους... Κύριες, κύριοι, Βασίλης Μαντζουράνης See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

JoshCast με τον Ηλία Αρφάνη!

Υπάρχουν σήμερα επαναστάτες; Και όμως, υπάρχουν...Ο γραμματέας του τομεακού συμβουλίου ΚΝΕ Λακωνίας είναι ένας απ’ αυτούς! Συνομήλικος μου, στα 27 του χρόνια, αγωνίζεται για όποιον το έχει ανάγκη. Αγωνίζεται με πυξίδα τα ιδανικά του και την ιδεολογία της αριστεράς...Κυρίες, κύριοι,Ηλίας Αρφάνης See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

JoshCast με τον Χάρη Σιανίδη!

Έχοντας άγχος για κάθε συζήτηση που κάνω, για να είναι κάτι που σας αρέσει, και ας μην κρύβομαι, κάτι που αρέσει σ’εμένα... ο Χάρης μ’ έκανε να νιώσω άνετα. Ο Χάρης απ’ το πρώτο μήνυμα απάντησε σ’ έναν άγνωστο τύπο απ’ τη Σπάρτη και ήταν κύριος, καθ' όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας μας, εκείνος αλλά και η ομάδα του, για να φτάσουμε να ηχογραφήσουμε τη συζήτησή μας. Και εκεί κατάλαβα... γιατί...

JoshCast με τον εμπνευστή του Onar Stories!

Γιατί οι λέξεις μοιάζουν με όνειρα... Ένας 27χρονος φιλόλογος από τη Σπάρτη δημιούργησε το Onar Stories, έχοντας γνώμονα την αγάπη του για τις λέξεις, και εμπνέει καθημερινά τους ανθρώπους με τα quotes του. Μιλήσαμε για το πώς ξεκίνησε αλλά και το πού θέλει να φτάσει, σ’ αυτό το ταξίδι των λέξεων!Κύριες, κύριοιΣάββας Ρουμελιώτης See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

JoshCast με τον Ηλία Μπόγδανο!

Ο Marilyn Manson είχε πει «η μουσική είναι η πιο δυνατή μαγεία». Τον Ηλία Μπόγδανο μπορείς να τον παρομοιάσεις με μάγο...Είναι ο front man των INCO, ήδη μπορεί να τον γνωρίζεις, αλλά αν όχι, να ξέρεις πως είναι το next big thing της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.Κύριες, κύριοι,Ηλίας Μπόγδανος See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

JoshCast με τον Ιωάννη Δημόπουλο!

Από το «δε θα μπορέσει ποτέ να τρέξει μαραθώνιο», στον τερματισμό, στα 29 του χρόνια, στον πρώτο του μαραθώνιο και, χρόνια αργότερα, στον πρώτο του υπερμαραθώνιο. Λίγους μήνες μετά, τρέχει για μια πόλη ολόκληρη και τερματίζει στο Σπάρταθλον. Τώρα, αν τον ρωτάς αν θα σταματήσει ποτέ, σου απαντάει με χαμόγελο «δεν έχω σκοπό να σταματήσω».Κύριες, κύριοι,Ιωάννης Δημόπουλος See acast.com/privacy for...

JoshCast με τον Σταύρο Αραχωβίτη!

Ο πρώτος Λάκωνας υπουργός από τη μεταπολίτευση και έπειτα, τωρινός βουλευτής και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, σ’ ένα podcast που συζητήσαμε για το ακατάσχετο στις αγροτικές επιδοτήσεις, την καινοτομία στο Αμάρι της Κρήτης, δεκαπέντε χρόνια πριν, και πράγματα που δύσκολα χωράνε σε 45 λεπτά... Κύριες, κύριοι, Σταύρος Αραχωβίτης See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.