220. Κολυμπώντας Ελλάδα-Ιταλία: Πέρα από τα ανθρώπινα όρια ft. Σπύρος Χρυσικόπουλος
32 ώρες συνεχόμενης κολύμβησης. Από την Ελλάδα στην Ιταλία. Χωρίς να βλέπεις ούτε από πού ξεκίνησες ούτε πού τελειώνει η διαδρομή σου.
Τι είναι αυτό που σε κάνει να συνεχίζεις;
Στο νέο επεισόδιο του Kings or Pawns Podcast, ο Απόστολος Κουμαρίνος υποδέχεται τον Σπύρο Χρυσικόπουλο, υπεραθλητή κολύμβησης και κάτοχο δύο ρεκόρ Guinness, σε μια συζήτηση για τα ανθρώπινα όρια, την επιμονή και τη δύναμη της αποτυχίας.
Ο Σπύρος μοιράζεται όσα έζησε στη διάσχιση Ελλάδας-Ιταλίας, τις στιγμές που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει προηγούμενες προσπάθειες και τα μαθήματα που πήρε μέσα από τις δυσκολότερες δοκιμασίες του.
Πώς συνεχίζεις όταν το σώμα σου πονά; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην επιμονή και την εμμονή; Και γιατί ένας άνθρωπος με τόσα εντυπωσιακά επιτεύγματα θεωρεί μεγαλύτερό του κατόρθωμα τη σωστή διαχείριση της αποτυχίας;
Μια συζήτηση που μας υπενθυμίζει ότι τα όριά μας μπορεί να βρίσκονται πολύ πιο μακριά απ' όσο πιστεύουμε.
Γιατί, όπως λέει ο ίδιος, «ο βασιλιάς πάντα έχει μια τελευταία κίνηση. Μια τελευταία προσπάθεια. Μία ακόμα ευκαιρία».
💧 Hydrated by THEONI