podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Η Ανθή Σαλαγκούδη, η πατάτα στο σουβλάκι κι ένας viral ανανάς σε σούπερ μάρκετ

Πώς περνάει η Ανθή Σαλαγκούδη στο δελτίο ειδήσεων; Τι της λέει ο κόσμος στο δρόμο; Ποια είναι η φλώρικη γουρουνιά της; Και τι δουλειά είχε στο Survivor; Ακόμα, το trend με τον ανάποδο ανανά, ένα κατεψυγμένο αυγό που γίνεται τηγανητό, το poll για το αν μπαίνει πατάτα στο σουβλάκι και δύο προτάσεις για να φάτε υπέροχα και αυτή την εβδομάδα.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Στέλιος Παρλιάρος, οι γλυκές αλχημείες της ζωής και οι ζαχαροπλάστες του σήμερα

Πόσο διαφέρει η ζαχαροπλαστική του σήμερα; Ποιος είναι ο αγαπημένος του ξηρός καρπός; Τι συμβουλεύει τους ζαχαροπλάστες του σήμερα; Και ποια η σχέση του με την τηλεόραση; Ακόμα, 2 προτάσεις για φαγητό για πολύ μερακλήδες και ένα τόνος που αξίζει να τον φας.

Ο Άρης Βεζενές, το whole animal butchery και μια ζωή στο Μεγανήσι

Τι έφερε πριν από 17 χρόνια στην ελληνική γαστρονομία; Γιατί το γύρισε στην ιαπωνική κουζίνα; Και τι τον έφερε να αναζητά ένα concept σαν το Μανάρι; Ακόμα, 2 ωραίες προτάσεις για ψάρι, μία κορεάτικη συνταγή που αξίζει να φας και ένα γαλακτομπούρεκο από την Κυπαρρισία με αγάπη.

Ο Μάνος Ζουρνατζής, ο πλαστός της γιαγιάς και ένα ζυγούρι που ψάχνει τ’ άστρα

Πώς του φαίνεται ο τίτλος του κατσαρολά; Ποιες είναι οι περιοχές της Αθήνας που βλέπει να ανεβαίνουν; Και πώς είναι να ψήνεις χωρίς νερό και ρεύμα; Ακόμα, ένα αξίζει να το φας γαμήλιο, κάτι προτάσεις μαντουμαδόρικες και ένας foodie που θα σου αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύεις.