podlist.gr

Το Lunch Break είναι το νέο εβδομαδιαίο podcast του OneMan. Με τον Χρήστο Χατζηιωάννου στο ρόλο του οικοδεσπότη και έναν ξεχωριστό guest σε κάθε επεισόδιο. Φαγητό, έξοδος, ταξίδι και άλλες μικρές καθημερινές ιστορίες έρχονται στο πιάτο σας κάθε Τετάρτη, για να κάνετε κι εσείς μαζί μας ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα.

επεισόδια 62
διάρκεια 45 ώρες
συχνότητα εβδομαδιαία
επεισόδιο πριν
ηλικία
προσθήκη πριν

Ο Κοσμάς Κουμιανός, η φωτογραφία, τα βρώμικα κι ένα πρωτεϊνικό ψωμί

Τι λατρεύει να φωτογραφίζει; Πώς αντιμετωπίζουν τη φωτογραφία στην Ελλάδα; Ποια είναι τα στέκια του; Και σε ποιο βρώμικο έφαγε τα νιάτα του; Ακόμα, μια γλυκιά διατροφική κωλοτούμπα, μια Ελληνοαμερικανή to follow και δυο φοβερές προτάσεις για φαγητό και απόδραση.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, ο έρωτας για τη μαγειρική και κάτι τηγανητές αγκινάρες

Πώς περνάει στο Mercato του Four Seasons Athens; Γιατί αγαπάει τόσο την ιταλική κουζίνα; Πώς ξεκίνησε να μαγειρεύει; Και τι πιστεύει για το Master Chef; Ακόμα, κάτι κοτομπουκιές με πατατάκια, ένας vegan to follow και προτάσεις από τα Τρίκαλα Κορινθίας.

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, το CTC και η φύρα στο φαγητό

Πώς χαρακτηρίζει τον εαυτό του; Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σχέδιά του; Και γιατί αγαπάει τόσο πολύ το project του Ortsag; Ακόμα, προτάσεις για την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, ένας foodie to follow και κάτι αυγά βαπτισμένα στη σόγια.

Ο Γιώργος Τσούλης, τα μπουζούκια, το βιβλίο και το αγαπημένο του BBQ

Τι δουλειά έχει στα μπουζούκια; Ποιες είναι οι καλύτερες καντίνες που επισκέπτεται; Τι έπαιζε μέχρι πριν δυο χρόνια; Και τι συναισθήματα του προκάλεσε το πρώτο του βιβλίο; Ακόμα, δύο προτάσεις και ένα λαχταριστό αξίζει να το φας.

Η Κατερίνα Σαλακά, τα λάθος αξίζω και οι διατροφικές κωλοτούμπες

Γιατί έγινε life coach; Τι απαντά σε εκείνους που κατακρίνουν το επάγγελμα; Τι μέτρο υπάρχει στη θετικότητα; Και τι έμαθε ως ξεναγός; Ακόμα δυο προτάσεις για φαγητό στην πόλη και μια νέα στήλη με μεγάλες διατροφικές κωλοτούμπες.

Ο Μάριος Αθανασίου, ο τσακωμός του με την κουζίνα και η κούπα του Ολυμπιακού

Πώς περνά στον Επιθεωρητή Ντρέικ και τη Μαύρη Χήρα; Γιατί δεν μαγειρεύει; Τι ήθελε να γίνει πριν στραφεί στην υποκριτική; Τι προτιμά ανάμεσα σε θέατρο και τηλεόραση; Και τι θα γίνει στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός;

Ο Νίκος Παπαγγελής, ο Ολυμπιακός της Euroleague και ένα σάντουιτς προβατίνα

Τι τρώει ένας Παραολυμπιονίκης; Ποια είναι η αγαπημένη του βρωμιά; Πώς βλέπει τον μπασκετικό Ολυμπιακό και ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης; Ακόμα, μιλάμε για τις συνταγές του air fryer, δίνουμε νέες προτάσεις για φαγητό στην πόλη και ένα πολύ δυνατό foodie να ακολουθήσεις.

Η Surtuko, τα trends του Ιανουαρίου και μια προκλητική foodie

Τι της αρέσει να μαγειρεύει; Πώς αυτοπροσδιορίζεται; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη; Ακόμα, δύο προτάσεις που έρχονται από Καστοριά και Αμύνταιο, κάτι viral ψωμάκια με μοτσαρέλα και μία foodie που φτιάχνει σάντουιτς μέχρι να βρει αγόρι.

Η Evangelia, το όνειρο της Eurovision και το τραπέζι των Χριστουγέννων

Πώς πέρασε στο «Αλήθεια»; Τι ελληνικά φαγητά μαγειρεύει στο LA; Πώς περνούσε τα καλοκαίρια της στην Κρήτη; Και τι θέλει διακαώς από τη φετινή Eurovision; Ακόμα, μιλάμε για τις φιγούρες των Χριστουγέννων και τα ιδανικά φαγητά στο τραπέζι αυτό.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο έρωτας στο σανίδι και ένα crispy pork belly

Πώς είναι το φαγητό στα γυρίσματα; Τι μαγειρεύει εκείνος; Πόσο δύσκολες είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις στα καμαρίνια; Και πόσο κλισέ είναι ο έρωτας στο θέατρο; Ακόμα, δύο προτάσεις για τις γιορτές, ένα χοιρινό στο air fryer και 100 τρόποι να φτιάξεις αυγά μέσα από τον foodie της εβδομάδας.

Ο Περικλής Κοσκινάς, το περίφημο μπιάνκο και ένα μπριάμ στον ξυλόφουρνο

Πόσο έχει αλλάξει η Cookoovaya στα 10 της χρόνια; Πώς περνά εκείνος στην κουζίνα με την ομάδα; Πώς πήγε το εστιατόριο στην Αντίπαρο; Και τι σημαίνει να είσαι καλός εργοδότης; Ακόμα δύο προτάσεις με ιταλική φινέτσα και ένα viral Mac n cheese ό,τι πρέπει για τις γιορτές.

Η Μικρή Ολλανδέζα, ο αυτισμός και κάτι stroopwafels

Πώς επηρεάζει ο αυτισμός τις διατροφικές απολαύσεις; Ποιο διάσημο γλυκό της φάνηκε σαν κακή μπουγάτσα; Πόσο έχει αλλάξει το YouTube; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη; Ακόμα 2 προτάσεις για φαγητό, κάτι που δεν αξίζει να το φας και ένας foodie για μετά το ξενύχτι

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο απείραχτος μουσακάς και η αυθεντική καρμπονάρα

Πώς το γύρισε στην ελληνική κουζίνα στο νέο του εστιατόριο; Ποιες είναι οι δικές τους αναμνήσεις φαγητού από την παιδική του ηλικία; Πώς τα περνάει στα γυρίσματα του Master Chef; Και ποιος του έκανε τώρα τελευταία την πιο σκληρή κριτική; Ακόμα, 2 προτάσεις για έξοδο στην Κυψέλη, ένα uber cool gadget για να φωτογραφίζεις τα πιάτα σου και η viral σαλάτα του Matthew McConaughey.

Η Τζωρτζίνα Λιώση, το Πήδημα και κάτι τηγανητές πατάτες με κιμά

Πώς βιώνει τον ρόλο της φέτος; Τι της αρέσει στην τηλεόραση; Και ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό όλων που δεν τρώει με τίποτα; Ακόμα δύο προτάσεις για φαγητό, ένας Ιταλός μάγειρας για να παραδειγματιστούμε και μια συνταγή tacos Barbacoa.

Ο Παύλος Χάππιλος, τα ζώδια και ένα viral κοτόπουλο σούβλας

Γιατί το γύρισε στα ζώδια; Πώς τα πέρασε στο Master Chef; Και τι είναι αυτή η μανία που τον έχει πιάσει με τα κέικ. Ακόμα, οι προτάσεις της εβδομάδας, ένας foodie με ανώμαλες δημιουργίες και ένα viral σάντουιτς με κοτόπουλο σούβλας.

Ο Θωμάς Ζάμπρας, τα Τρίκαλα και λίγο αρνί για πρωινό

Πότε ξεκίνησε τα τσίπουρα; Ποια είναι η αγαπημένη του βρωμιά; Και πότε επιτέλους θα βγει η σειρά που ετοιμάζουν; Ακόμα, μία viral συνταγή για burger, δύο προτάσεις για τυρόπιτες και ένα δίλημμα απόλυτα Χριστουγεννιάτικο

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η σούπα που θεραπεύει την ψυχή

Πού τρώει τη σούπα του μετά τις παραστάσεις; Ποιο φαγητό κάνει ο ίδιος τέλεια; Πώς τα περνάει στις περιοδείες; Και πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ ηθοποιών; Ακόμα, ένα viral crispy ρύζι, οι προτάσεις της εβδομάδας και ο foodie που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η Γωγώ Δελογιάννη, ο ρατσισμός στις κουζίνες και τι να λέμε τώρα για κεφτέδες

Τι είναι σπιτικό φαγητό για τη Γωγώ; Πώς περνάει μαγειρεύοντας για τους φίλους της; Τι σημαίνει αλληλεγγύη και τι επικρατεί στις κουζίνες; Ακόμα, το δίλημμα ανάμεσα στην γλυκιά και την αλμυρή κρέπα και ένα ωραίο leftover φαγάκι με Μπεσαμέλ Γιώτης.