podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, ο έρωτας για τη μαγειρική και κάτι τηγανητές αγκινάρες

Πώς περνάει στο Mercato του Four Seasons Athens; Γιατί αγαπάει τόσο την ιταλική κουζίνα; Πώς ξεκίνησε να μαγειρεύει; Και τι πιστεύει για το Master Chef; Ακόμα, κάτι κοτομπουκιές με πατατάκια, ένας vegan to follow και προτάσεις από τα Τρίκαλα Κορινθίας.


 

Περισσότερα επεισόδια

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος, το sushi που αγαπήσαμε και ο Τάσος Πάντος των ψαριών

Τι θυμάται από το ταξίδι στην Ιαπωνία πριν ανοίξει το sushimou; Ποια ελληνικά ψάρια συναντάμε στο sashimi του; Πόσους Μαραθωνίους έχει τρέξει; Και ποια είναι τα στέκια του στην Καλαμάτα; Ακόμα 2 προτάσεις στο κέντρο της πόλης, ένα αξίζει να το πιεις και μία foodie για εύκολα και γρήγορα γεύματα.

Η Μαίρη Ρετσίνα, το φαγητό στο Περού κι ένα κατσικάκι με αγκινάρες της γιαγιάς

Πόσα ταξίδια μετρά τον χρόνο; Σε τι υψόμετρο είναι το καλύτερο γεύμα που έχει κάνει; Ποιο ήταν το life changing moment της; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη; Ακόμα, 2 προτάσεις για μεζέδες, μια μελιτζανοσαλάτα όπως πρέπει και ένας foodie όλο τσαχπινιές.