podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Χριστόφορος Πέσκιας, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και το σωστό σουβλάκι

Τι νέο έφερε ο Dopios στη ζωή μας; Γιατί διαφέρει το δικό τους σουβλάκι στην Κάψα; Πόσο καλύτεροι είναι οι μάγειρες στη σύγχρονη εποχή; Και τι έβαλε στον μουσακά που δεν άρεσε στη φαμίλια του; Ακόμα, προτάσεις για Βενετία, μία πρόταση για Αθήνα και η ιστορία του γύρου.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/24-media7/episodes/ep-e39jufr

Περισσότερα επεισόδια

Ο Δήμος Μπαλόπουλος, τα micro bakeries και μια πρόταση γάμου

Γιατί έγινε και φούρναρης; Ποια είναι η μαγειρική του; Ποια κουζίνα θα ήθελε να κάνει master; Και γιατί δεν μαγειρεύουν τόσο πολύ οι σεφ στο σπίτι; Ακόμα, η ιστορία του leche de tigre και το μέρος στο οποίο θα γίνει το πρώτο "Πάμε για Lunch Break”.

Ο Άνταμ Κοντοβάς, το αιγυπτιακό ρύζι και οι τάσεις φυγής

Νέα σεζόν Lunch Break ξεκινά με Άνταμ Κοντοβά. Πόσο εύκολο είναι να χτίσεις σχέσεις στην κουζίνα; Σε ποια χώρα έμαθε τα περισσότερα; Πώς ξεχωρίζει τον μάγειρα από τον επιχειρηματία; Και ποια είναι τα δικά του στέκια; Ακόμα μια νέα στήλη για τη νέα σεζόν και οι προτάσεις της εβδομάδας.