podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Γιώργος Παπακώστας, το Καρπενήσι και η τεχνική βάζω-σπρώχνω σε έναν μπουφέ

Πώς ξεκίνησε ο μύθος των Burger Joint στην Αθήνα; Γιατί το γύρισε στην ιταλική κουζίνα; Τι τρώει για Lunch Break στα μαγαζιά του; Και τι γεύμα θα ετοίμαζε για την Ελένη Μενεγάκη; Ακόμα, ο οδηγός επιβίωσης σε έναν μπουφέ, tips για φαγητό στο Καρπενήσι και τα πιο αφράτα βουτυρένια μπριός.

Περισσότερα επεισόδια

Η Evangelia, το όνειρο της Eurovision και το τραπέζι των Χριστουγέννων

Πώς πέρασε στο «Αλήθεια»; Τι ελληνικά φαγητά μαγειρεύει στο LA; Πώς περνούσε τα καλοκαίρια της στην Κρήτη; Και τι θέλει διακαώς από τη φετινή Eurovision; Ακόμα, μιλάμε για τις φιγούρες των Χριστουγέννων και τα ιδανικά φαγητά στο τραπέζι αυτό.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο έρωτας στο σανίδι και ένα crispy pork belly

Πώς είναι το φαγητό στα γυρίσματα; Τι μαγειρεύει εκείνος; Πόσο δύσκολες είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις στα καμαρίνια; Και πόσο κλισέ είναι ο έρωτας στο θέατρο; Ακόμα, δύο προτάσεις για τις γιορτές, ένα χοιρινό στο air fryer και 100 τρόποι να φτιάξεις αυγά μέσα από τον foodie της εβδομάδας.

Ο Περικλής Κοσκινάς, το περίφημο μπιάνκο και ένα μπριάμ στον ξυλόφουρνο

Πόσο έχει αλλάξει η Cookoovaya στα 10 της χρόνια; Πώς περνά εκείνος στην κουζίνα με την ομάδα; Πώς πήγε το εστιατόριο στην Αντίπαρο; Και τι σημαίνει να είσαι καλός εργοδότης; Ακόμα δύο προτάσεις με ιταλική φινέτσα και ένα viral Mac n cheese ό,τι πρέπει για τις γιορτές.