podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Νικόλας Ράπτης, τα γεμιστά μετά το μπάνιο και το τελευταίο γεύμα των μελλοθάνατων

Τι φαγητάρες έκανε ο Ράπτης στην Αργεντινή; Τι τους μαγείρευε η γιαγιά στην Ιτέα; Και ποια η σχέση του με το snacking; Ακόμα, το comfort food που επιλέγουν οι θανατοποινίτες ως τελευταίο γεύμα.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Κοσμάς Κουμιανός, η φωτογραφία, τα βρώμικα κι ένα πρωτεϊνικό ψωμί

Τι λατρεύει να φωτογραφίζει; Πώς αντιμετωπίζουν τη φωτογραφία στην Ελλάδα; Ποια είναι τα στέκια του; Και σε ποιο βρώμικο έφαγε τα νιάτα του; Ακόμα, μια γλυκιά διατροφική κωλοτούμπα, μια Ελληνοαμερικανή to follow και δυο φοβερές προτάσεις για φαγητό και απόδραση.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, ο έρωτας για τη μαγειρική και κάτι τηγανητές αγκινάρες

Πώς περνάει στο Mercato του Four Seasons Athens; Γιατί αγαπάει τόσο την ιταλική κουζίνα; Πώς ξεκίνησε να μαγειρεύει; Και τι πιστεύει για το Master Chef; Ακόμα, κάτι κοτομπουκιές με πατατάκια, ένας vegan to follow και προτάσεις από τα Τρίκαλα Κορινθίας.

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, το CTC και η φύρα στο φαγητό

Πώς χαρακτηρίζει τον εαυτό του; Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σχέδιά του; Και γιατί αγαπάει τόσο πολύ το project του Ortsag; Ακόμα, προτάσεις για την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, ένας foodie to follow και κάτι αυγά βαπτισμένα στη σόγια.