podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο απείραχτος μουσακάς και η αυθεντική καρμπονάρα

Πώς το γύρισε στην ελληνική κουζίνα στο νέο του εστιατόριο; Ποιες είναι οι δικές τους αναμνήσεις φαγητού από την παιδική του ηλικία; Πώς τα περνάει στα γυρίσματα του Master Chef; Και ποιος του έκανε τώρα τελευταία την πιο σκληρή κριτική; Ακόμα, 2 προτάσεις για έξοδο στην Κυψέλη, ένα uber cool gadget για να φωτογραφίζεις τα πιάτα σου και η viral σαλάτα του Matthew McConaughey.


 

Περισσότερα επεισόδια

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, το φαγητό στην πόλη και όσα ψάχνει σε ένα βράδυ με φίλους

Ποιοι ρόλοι του έχουν μείνει ανεξίτηλοι; Πώς αντιμετωπίζει την ευθύνη του σκυλογονέα; Τι είναι για εκείνον το Fischer Experience Walk; Και γιατί βάζει το φαγητό σαν διασκέδαση πάνω από όλες τις άλλες; Ακόμα, ξεκινάμε προτάσεις στα νησιά για αυτό το καλοκαίρι, παίζουμε με τις τορτίγιες στο Αξίζει να το φας και βρίσκουμε έναν foodie to follow τίγκα στα εσπεριδοειδή.

Ο Σταύρος Σβήγκος, τα burgers και κάτι ξημερώματα στην Αντίπαρο

Από πότε ασχολείται με την εστίαση; Πώς του ξημέρωσε να ανοίξει μπεργκεράδικο στην Αντίπαρο; Και πώς φαντάζεται τον εαυτό του σαν ηθοποιό σε λίγα χρόνια; Ακόμα, 2 προτάσεις για μεγάλο τσιμπούσι στο κέντρο της Αθήνας και ένα one pan πιάτο που αξίζει να το φας.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, οι γλυκές αλχημείες της ζωής και οι ζαχαροπλάστες του σήμερα

Πόσο διαφέρει η ζαχαροπλαστική του σήμερα; Ποιος είναι ο αγαπημένος του ξηρός καρπός; Τι συμβουλεύει τους ζαχαροπλάστες του σήμερα; Και ποια η σχέση του με την τηλεόραση; Ακόμα, 2 προτάσεις για φαγητό για πολύ μερακλήδες και ένα τόνος που αξίζει να τον φας.