podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος, οι ψαράδες της Μάνης και το φαγητό στη Τζια

Πώς πέρασε ο Παντελής Διαμαντόπουλος τη φετινή αθλητική σεζόν; Τι καλό τρώει στη Μάνη; Και τι μαγειρεύει ο ίδιος; Ακόμα, μιλάμε για τα φαγητά που απολαμβάνουμε στην παραλία, μιλάμε για τη βιωσιμότητα και κάνουμε ένα ταξίδι μέχρι τα φαγητά της Τζιας

Περισσότερα επεισόδια

Ο Στέλιος Παρλιάρος, οι γλυκές αλχημείες της ζωής και οι ζαχαροπλάστες του σήμερα

Πόσο διαφέρει η ζαχαροπλαστική του σήμερα; Ποιος είναι ο αγαπημένος του ξηρός καρπός; Τι συμβουλεύει τους ζαχαροπλάστες του σήμερα; Και ποια η σχέση του με την τηλεόραση; Ακόμα, 2 προτάσεις για φαγητό για πολύ μερακλήδες και ένα τόνος που αξίζει να τον φας.

Ο Άρης Βεζενές, το whole animal butchery και μια ζωή στο Μεγανήσι

Τι έφερε πριν από 17 χρόνια στην ελληνική γαστρονομία; Γιατί το γύρισε στην ιαπωνική κουζίνα; Και τι τον έφερε να αναζητά ένα concept σαν το Μανάρι; Ακόμα, 2 ωραίες προτάσεις για ψάρι, μία κορεάτικη συνταγή που αξίζει να φας και ένα γαλακτομπούρεκο από την Κυπαρρισία με αγάπη.

Ο Μάνος Ζουρνατζής, ο πλαστός της γιαγιάς και ένα ζυγούρι που ψάχνει τ’ άστρα

Πώς του φαίνεται ο τίτλος του κατσαρολά; Ποιες είναι οι περιοχές της Αθήνας που βλέπει να ανεβαίνουν; Και πώς είναι να ψήνεις χωρίς νερό και ρεύμα; Ακόμα, ένα αξίζει να το φας γαμήλιο, κάτι προτάσεις μαντουμαδόρικες και ένας foodie που θα σου αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύεις.