podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Περικλής Κοσκινάς, το περίφημο μπιάνκο και ένα μπριάμ στον ξυλόφουρνο

Πόσο έχει αλλάξει η Cookoovaya στα 10 της χρόνια; Πώς περνά εκείνος στην κουζίνα με την ομάδα; Πώς πήγε το εστιατόριο στην Αντίπαρο; Και τι σημαίνει να είσαι καλός εργοδότης; Ακόμα δύο προτάσεις με ιταλική φινέτσα και ένα viral Mac n cheese ό,τι πρέπει για τις γιορτές.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, το φαγητό στην πόλη και όσα ψάχνει σε ένα βράδυ με φίλους

Ποιοι ρόλοι του έχουν μείνει ανεξίτηλοι; Πώς αντιμετωπίζει την ευθύνη του σκυλογονέα; Τι είναι για εκείνον το Fischer Experience Walk; Και γιατί βάζει το φαγητό σαν διασκέδαση πάνω από όλες τις άλλες; Ακόμα, ξεκινάμε προτάσεις στα νησιά για αυτό το καλοκαίρι, παίζουμε με τις τορτίγιες στο Αξίζει να το φας και βρίσκουμε έναν foodie to follow τίγκα στα εσπεριδοειδή.

Ο Σταύρος Σβήγκος, τα burgers και κάτι ξημερώματα στην Αντίπαρο

Από πότε ασχολείται με την εστίαση; Πώς του ξημέρωσε να ανοίξει μπεργκεράδικο στην Αντίπαρο; Και πώς φαντάζεται τον εαυτό του σαν ηθοποιό σε λίγα χρόνια; Ακόμα, 2 προτάσεις για μεγάλο τσιμπούσι στο κέντρο της Αθήνας και ένα one pan πιάτο που αξίζει να το φας.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, οι γλυκές αλχημείες της ζωής και οι ζαχαροπλάστες του σήμερα

Πόσο διαφέρει η ζαχαροπλαστική του σήμερα; Ποιος είναι ο αγαπημένος του ξηρός καρπός; Τι συμβουλεύει τους ζαχαροπλάστες του σήμερα; Και ποια η σχέση του με την τηλεόραση; Ακόμα, 2 προτάσεις για φαγητό για πολύ μερακλήδες και ένα τόνος που αξίζει να τον φας.