podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, το content creation και ο έρωτας αλήτης

Πώς του φαίνεται η αποδοχή του κόσμου; Πώς τα πάει στα μαθήματα του επιχειρείν; Γιατί σε συμβουλεύει να μπεις στο Master Chef; Γιατί νιώθει 30 χρονών γέρος; Πότε θα ανοίξει δικό του μαγαζί; Ποια είναι τα στέκια του; Και τι μαγειρεύει στην παρέα του; Ακόμα, δύο προτάσεις για φαγητό και η ιστορία του πιροσκί.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/24-media7/episodes/content-creation-e3ajgc6

Περισσότερα επεισόδια

Η Σμαράγδα Αλεξανδρή, η γεωγραφία και το φαγητό που είναι πολύ κουλ

Γιατί ασχολήθηκε με τη γεωγραφία; Τι έφερε η ActionAid στη ζωή της; Τι έτρωγε στην Αφρική; Σε ποια χώρα ανακάλυψε ότι έχει το χορό μέσα της; Και πόσο ισχύουν όλα αυτά που μας λέει μέσα από το project της; Ακόμα, δύο προτάσεις στα Νότια Προάστια, ένα dinner date από την Ιρλανδία και η ιστορία της κασάβα.

Ο Τάσος Μητσελής, η κριτική εστιατορίων και η ζωή με μια βαλίτσα στο χέρι

Γιατί έγινε δημοσιογράφος γεύσης; Πώς τον αντιμετωπίζουν οι σεφ στα εστιατόρια που επισκέπτεται; Πόσο άβολο είναι για εκείνον να κάνει κριτική; Τι του λέει ο κόσμος στα social; Και γιατί άργησε η Ελλάδα να αποκτήσει κριτικούς εστιατορίων;

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου, οι villain ρόλοι και τα νόστιμα αλλά healthy φαγητά

Πώς περνάει στην ελληνική τηλεόραση; Πόσο υποστηρίζει έναν villain ρόλο; Γιατί άνοιξε brunchάδικο στο Λονδίνο; Και το χρειάζεται ένα παιδί για να μεγαλώσει ευτυχισμένο; Ακόμα, δύο προτάσεις για την πόλη, ένα dinner date με άρωμα Ιταλίας και η ιστορία της Paloma.