Μίξερ 3 Ιαν 2024 Ανακύκλωσε τα φαγητά των γιορτών 22 λεπτά Στο πέμπτο επεισόδιο συζητάνε για την ανακύκλωση φαγητού: Η κουλτούρα της ανακύκλωσης των τροφίμων και τι μπορούμε να φτιάξουμε με όσα περίσσεψαν από τα φαγητά των γιορτών;
26 Φεβ Η Αννίτα Ζάχου μας βάζει στον κόσμο του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου Η Ελένη Ψυχούλη και ο Στέλιος Παρλιάρος υποδέχονται την Αννίτα Ζάχου, Γεωπόνο - Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων & Σύμβουλος.Το όραμά της; Να βάλει το δικό της λιθαράκι στην αλλαγή του ελαιοκομικού τομέα της χώρας μου καθώς και της κουλτούρας που έχουμε γύρω από το ελαιόλαδο. Εάν θέλουμε να αλλάξουμε το μέλλον του ελαιολάδου όχι μόνο στη χώρα μας αλλά παγκοσμίως, πρέπει να... 42 λεπτά
19 Φεβ Τι θα φάμε την Τσικνοπέμπτη Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για την Τσικνοπέμπτη: τα κρέατα που θα πάρεις, τα φαγητά που θα φτιάξεςι για να τσικνίσεις, τα συνοδευτικά και τα γλυκά που θα γεμίσουν το τραπέζι σου. 22 λεπτά
12 Φεβ Πώς θα γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα γιορτάσουμε την ημέρα της αγάπης, ποια φαγητά και γλυκά μπορούμε να φτιάξουμε, τι δώρα μπορούμε να αγοράσουμε στους αγαπημένους μας. 22 λεπτά