podlist.gr

Μίξερ
Μίξερ

Τα υποκατάστατα στη ζαχαροπλαστική

Στο έκτο επεισόδιο συζητάνε για τα υποκατάστατα στη ζαχαροπλαστική: Νοστιμεύουν όντως τα φαγητά; Κάνουν καλό στην υγεία; Τι δείχνουν οι έρευνες και οι μελέτες;

Περισσότερα επεισόδια

Ο Αντώνης Σελέκος αποκαλύπτει τα μυστικά του πανετόνε

Η Ελένη Ψυχούλη και ο Στέλιος Παρλιάρος υποδέχονται τον Αντώνη Σελέκο. Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του: πώς από τον οικογενειακό φούρνο στην Αστυπάλαια έφτασε να δουλεύει σε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας και τελικά να ανοίξει ένα διαφορετικό ζαχαροπλαστείο στο Παγκράτι και έμαθε στους Αθηναίους να τρώνε πανετόνε όλο τον χρόνο. Ποια είναι τα...