Μίξερ 10 Ιαν Τα υποκατάστατα στη ζαχαροπλαστική 22 λεπτά Στο έκτο επεισόδιο συζητάνε για τα υποκατάστατα στη ζαχαροπλαστική: Νοστιμεύουν όντως τα φαγητά; Κάνουν καλό στην υγεία; Τι δείχνουν οι έρευνες και οι μελέτες;
πριν 3 ημέρες Τι θα φάμε στο γιορτινό τραπέζι Στο νέο επεισόδιο ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για το τραπέζι των γιορτών: τι θα φάμε, πόσο θα κοστίσει και όλα τα μυστικά για το γιορτινό μενού. 25 λεπτά
11 Δεκ Τα μυστικά του κουραμπιέ Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για τον κουραμπιέ: η ιστορία του και τα μυστικά για το γλυκό των Χριστουγέννων. 16 λεπτά
4 Δεκ Ο Αντώνης Σελέκος αποκαλύπτει τα μυστικά του πανετόνε Η Ελένη Ψυχούλη και ο Στέλιος Παρλιάρος υποδέχονται τον Αντώνη Σελέκο. Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του: πώς από τον οικογενειακό φούρνο στην Αστυπάλαια έφτασε να δουλεύει σε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας και τελικά να ανοίξει ένα διαφορετικό ζαχαροπλαστείο στο Παγκράτι και έμαθε στους Αθηναίους να τρώνε πανετόνε όλο τον χρόνο. Ποια είναι τα... 28 λεπτά