podlist.gr

Μίξερ
Μίξερ

Παξιμάδι, το κέρασμα του ελληνικού καφέ

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα παξιμάδια.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Αντώνης Σελέκος αποκαλύπτει τα μυστικά του πανετόνε

Η Ελένη Ψυχούλη και ο Στέλιος Παρλιάρος υποδέχονται τον Αντώνη Σελέκο. Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του: πώς από τον οικογενειακό φούρνο στην Αστυπάλαια έφτασε να δουλεύει σε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας και τελικά να ανοίξει ένα διαφορετικό ζαχαροπλαστείο στο Παγκράτι και έμαθε στους Αθηναίους να τρώνε πανετόνε όλο τον χρόνο. Ποια είναι τα...