Θωμάς Δούζης: Πως το ERGON Foods έγινε ο πρεσβευτής του ελληνικού φαγητού στο εξωτερικό
Στο τελευταίο επεισόδιο για το 2022, υποδεχόμαστε τον Θωμά Δούζη, ιδρυτή & CEO του ERGON Foods, της εταιρείας που κατάφερε να γίνει ο πρεσβευτής του ελληνικού φαγητού στο εξωτερικό.
Ο Θωμάς μοιράστηκε μαζί μας:
- Πως ήταν να ξεκινάει μαζί με τον αδερφό του μία εταιρεία το 2004, όντας ακόμα φοιτητές
- Πως ξεκίνησαν το ERGON υποστηριζόμενοι οικονομικά από δικούς τους ανθρώπους, ενώ για αρκετό καιρό δούλευαν σε διάφορα πόστα για να καλυφθούν οι ανάγκες της εταιρείας
- Πως κατάφεραν πλέον να μετράνε 25 καταστήματα σε 5 χώρες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή
- Τέλος, πως κατάφεραν να πρωτοπορήσουν συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την εστίαση με την ξενοδοχειακή φιλοξενία.
🎙️ Η συνέντευξη είναι διαθέσιμη και στο YouTube: bit.ly/OutliersS4Ep4
💡 Ανακαλύψτε περισσότερες ιστορίες επιχειρηματικότητας στο outliers.gr, και μείνετε συντονισμένοι στα επόμενα επεισόδια κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας: bit.ly/NewsletterEndeavor.