podlist.gr

Ραφαέλ Λεάο: Από την υποβαθμισμένη γειτονιά της Τζαμάικα στη Λισαβόνα μέχρι τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ

«Ή στη φυλακή θα κατέληγα ή θα ήμουν νεκρός», θυμάται ότι του είχαν πει οι δικοί του. Το ποδόσφαιρο έδωσε διέξοδο στον Πορτογάλο εξτρέμ, σήμερα είναι καθοριστικός για την Μίλαν, αλλά τονίζει ότι θα επιστρέψει στην Τζαμάικα γιατί «εκεί έχω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους πιο σημαντικούς μου ανθρώπους».

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/pelotalibre/episodes/ep-e23228t

Περισσότερα επεισόδια

Ikurriña: Η απαγορευμένη σημαία των Βάσκων και το Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο

Το 85ο επεισόδιο του podcast Πελότα Λίμπρε είναι αφιερωμένο σε εκείνο το ντέρμπι μεταξύ Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, τη σημαία της Ikurriña, τους αυτονομιστές των δύο μεγάλων ομάδων της Χώρας των Βάσκων.

Το Διηπειρωτικό της ντροπής: Εστουδιάντες-Μίλαν, ξύλο, πολιτική βία

Το 84ο επεισόδιο του podcast Πελότα Λίμπρε είναι αφιερωμένο σε εκείνο το επεισοδιακό παιχνίδι του 1969 μεταξύ Εστουδιάντες και Μίλαν στο"Μπομπονέρα", την μοίρα όσων μπλέχτηκαν στα επεισόδια, την αντανάκλαση της πολιτικής βίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.