podlist.gr

Τότε που η Idra Kayne έτρωγε ουγκαντέζικο ουγκάλι, «πατούσες» και τηγανητά καλαμαράκια

H δημοφιλής τραγουδίστρια, ηθοποιός και δασκάλα φωνητικής μιλά για τις γεύσεις της παιδικής της ηλικίας.

Περισσότερα επεισόδια

Αγλαΐα Κρεμέζη: «Το φαγητό που με κάνει ευτυχισμένη είναι αυγά τηγανητά από τις κότες του γείτονα»

H Αγλαϊα Κρεμέζη, μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες συγγραφείς φαγητού που έχει κερδίσει και το βραβείο Julia Child για το βιβλίο της «The Foods of Greece», μιλάει από την Τζιά όπου ζει τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Μερόπη Κοκκίνη για τη ζωή στο νησί, τις διακοπές με μαγειρική που διοργανώνει καθώς και για τις αναμνήσεις της από τα φαγητά της μαμάς της και όχι μόνο.

Ο M.Hulot μιλά για την ζεματιστή πίτα πρβλιόρα και την σούπα cullen skink

Ο δημοσιογράφος Τάσος Μπρεκουλάκης ( M.Hulot) θυμάται την πρώτη φορά που έφτιαξε φακές ( και τις έκαψε), ένα γλυκό με φρυφανιές και κρέμα αραβοσίτου με ανθρακούχα πορτοκαλάδα, τα φαγητά που δοκιμάζει στα ταξίδια του και τη τελευταία πίτα που του έφτιαξε η μαμά του.