podlist.gr

Ψήσε καφέ να σ' τα πω

Ψήσε καφέ να σ' τα πω

Αυτό εδώ το podcast είναι ένα προϊόν καραντινικής βαρεμάρας, αμέτρητων ηχητικών μηνυμάτων και περίσσειας αναξιοποίητης δημιουργικότητας. Η Θάνη και η Αγγελίνα, η Αγγελίνα και η Θάνη ψήνουν έναν καφέ και συζητάνε ό,τι σίγουρα συζητάς με τους κολλητούς σου.
Βρείτε μας στο instagram: @psisecafenastapw

επεισόδια 27
διάρκεια 15 ώρες
συχνότητα κάθε 2 μήνες
επεισόδιο πριν
ηλικία
προσθήκη πριν

Σχέσεις 101

Είτε είσαι σε σχέση, είτε μόνο σου, είτε έχεις σιτσουέισιονσιπ, είτε κλαις ακόμα τον χωρισμό σου με το Γιάννη, αυτό το podcast είναι για σένα! Μπορεί να μη σου τα ξαναφτιάξει με τον Γιάννη, σίγουρα όμως θα σου ανοίξει τα μάτια!! Παράτα το Γιάννη και πιάσε το ακουστικό! Βρείτε μας στο instagram: Υ.Γ. Στο 21:00-24:16 αντιμετωπίζουμε ένα θεματάκι με τον ήχο, bear with us!

Πώς να μην είσαι τρανσφοβικό

2 χρόνια Ψήσε καφέ να σ' τα πω και το γιορτάζουμε με ένα επεισόδιο λίγο διαφορετικό από τα άλλα! Το επεισόδιο που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι είναι εδώ. Πάτα το play και άκου μια συζήτηση που θα έπρεπε να συζητιέται περισσότερο. Βρείτε μας στο instagram:

Λύνουμε τα ερωτικά σας προβλήματα

Σε αυτό το επεισόδιο δεν γκρεμίζουμε σπίτια αλλά τα αναδομούμε, έτσι για αλλαγή! Απολαύστε εντελώς δωρεάν τις σοφότερες συμβουλές που κυκλοφορούν στον κόσμο των podcast, πάνω σε ερωτικά προβλήματα που εσείς μας στείλατε! Βρείτε μας στο instagram:

Διαφορά ηλικίας στις σχέσεις

Το Ψήσε καφέ να στα πω για άλλη μια φορά συζητά ένα θέμα που απασχολεί, απασχολούσε και θα συνεχίσει να απασχολεί, που δεν είναι άλλο από την διαφορά ηλικίας στις ερωτικές σχέσεις! Ψήσε τον καφέ σου και πάτα το play. Βρείτε μας στο instagram:

Ο τέλειος άντρας

Τι θέλουν οι γυναίκες; Που πήγαν οι άντρες οι παραδοσιακοί, οι λαϊκοί, οι τίμιοι; Ποιος είναι ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός; Αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα απαντώνται σε αυτό εδώ το σοφό, πάνω απ’ όλα, podcast. Ψήστε έναν καφέ και απολαύστε! Βρείτε μας στο instagram:

Παρθενιά

Eίτε την έχεις την παρθενιά σου είτε όχι, το επεισόδιο αυτό είναι για σένα. Μπορείς να πατήσεις το play και να μας ακούσεις να μιλάμε ασταμάτητα για το θέμα, μοιράζοντας σοφία απλόχερα και εντελώς δωρεάν. Απολογούμαστε εκ των προτέρων για κάτι θεματάκια με τον ήχο εκεί λίγο στο τέλος, αλλά φτάσε πρώτα εκεί και το συζητάμε. Βρείτε μας στο instagram:

«Ατομική ευθύνη»

Πολλά ακούμε περί ατομικής ευθύνης τους τελευταίους πολλούς μήνες. Όμως οι συνθήκες των τελευταίων ημερών μας ανάγκασαν να πιάσουμε τα μικρόφωνα μας και να κάνουμε μια ανοιχτή συζήτηση επί του θέματος. Νιώστε ελεύθερ@ να πατήσετε το play. Βρείτε μας στο instagram:

Πράγματα που πιστεύαμε όταν ήμασταν παιδιά

Συλλέξαμε για άλλη μια φορά τις συγκλονιστικότερες θεωρίες που τριγυρνούσαν στα παιδικά μας μυαλά και τις παραθέτουμε εντελώς δωρεάν σε ένα ανάλαφρο και (κατ' εμάς) ξεκαρδιστικό podcast. Απολαύστε και νοσταλγείστε μαζί μας! Βρείτε μας στο instagram: @psisecafenastapw

Η σχέση με τους γονείς

Ένα ακόμα podcast όπου μιλάμε ασταμάτητα για ένα θέμα χωρίς τέλος. Ποιο είναι αυτό; Η σχέση σου με τους γονείς σου και πως αυτή σε επηρεάζει με τρόπους που ούτε εσύ δεν καταλαβαίνεις! Ψήσε το καφέ σου και πάτα το play. Βρείτε μας στο instagram: @psisecafenastapw

Ζώδια: Τα γκομενικά σας για το καλοκαίρι

Αν θες να μάθεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα στα γκομενικά σου για το φετινό καλοκαίρι αλλά και τι να περιμένεις από το κάθε ζώδιο μπορείς να πατήσεις το play και να μορφωθείς πριν τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις 2:10 Κριός 3:56 Ταύρος 5:29 Δίδυμος 7:06 Καρκίνος 8:19 Λέων 9:17 Παρθένος 10:43 Ζυγός 12:27 Σκορπιός 13:20 Τοξότης 14:49 Αιγόκερως 16:24 Υδροχόος 17:25 Ιχθείς Βρείτε μας στο instagram:...

Περί αντρικών φουστών και γυναικείων τριχών

Μετά από πρόσφατες δηλώσεις περί αντρικών φουστών και γυναικείων τριχών αποφασίσαμε να κάνουμε την έρευνά μας και να αναζητήσουμε τον πραγματικό λόγο που κρύβεται πίσω από τις ρητορικές μίσους που κάθε δεύτερη Παρασκευή βγαίνουν οι νοσηρές πλειοψηφίες να ασκήσουν. Βρείτε μας στο instagram: @psisecafenastapw Πηγές: The Amazons: Lives and Legends of Warrior Women across the Ancient World by...

Πως να ισορροπήσεις τις φιλίες και τα γκομενικά σου

Ένα podcast για το πως επηρεάζουν οι φίλοι σου τη σχέση σου, η σχέση σου τους φίλους σου, ο γκόμενος της κολλητής σου εσένα ή εσύ τον γκόμενο της και γενικότερα ένα podcast στο οποίο ή θα σε δικαιώσουμε ή θα σε δικάσουμε. Θενκ ας λέιτερ. Ακούτε τους: @kok.kal.is και @aggelin.a