podlist.gr

Ροζ Οξυγόνο με τον Θέμη Κανέλλο

Ροζ Οξυγόνο με τον Θέμη Κανέλλο

Ο Θέμης δεν έχει πολύ χρόνο να κρατήσει ημερολόγιο αλλά έχει όρεξη και μπρίο και είπε να ηχογραφήσει τις σκέψεις του και να μας τις παραχωρήσει - έτσι ... απλόχερα! Άκουσε τον να μιλάει για τον κόσμο του σε μια ποντκαστική εξτραβαγκάνζα ροζ οξυγόνου.

επεισόδια 43
διάρκεια 19 ώρες
συχνότητα εβδομαδιαία
επεισόδιο πριν
ηλικία
προσθήκη πριν

Η ζωή της Nemesis Barcode

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ροζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος υποδέχεται τη Νέμεσις "Barcode" Μαρνέζου. Η Νέμεσις μιλά για τη ζωή της στο Θέμη από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα, για τον αδερφό της και τη σχέση τους, για το τατουάζ και την τεχνική του hand poke, για το "beef" με την Peggy Goo αλλά και τον μπαμπά της.

Αρκετά με το OVERCONSUMPTION!

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ροζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος προβληματίζεται για τον υπερκαταναλωτισμό "OVERCONSUMTION", πως αυτός εξυπηρετεί το καπιταλιστικό σύστημα, την εμπειρία του από το γνωστό beach bar στη Ρόδο με τον "κολυμβητή" σερβιτόρο αλλά και για τις υπερβολές στην κατανάλωση. Ακούστε τις σκέψεις του Θέμη πάνω στο θέμα και στείλτε μας και τις δικές σας!

Θα πεθάνουμε ΌΛΟΙ, ή αλλιώς η σχέση με τον χρόνο...

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast "Ρόζ Οξυγόνο"ο Θέμης Κανέλλος μιλά για τους haters, για το πως τίποτα δεν έχει νόημα, γιατί στο τέλος... θα πεθάνουμε ΟΛΟΙ! Για αυτό ζήσε τη ζωή σου, όπως θέλεις γιατί έτσι ο χρόνος περνά πιο γρήγορα επειδή περνάς καλά. Ακούστε τις σκέψεις του Θέμη και στείλτε μας και τις δικές σας.

Γιατί ΑΓΑΠΩ τον ΧΕΙΜΩΝΑ

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ροζ Οξυγόνο o Θέμης Κανέλλος μας εξηγεί γιατί ΑΓΑΠΑ τον ΧΕΙΜΩΝΑ! Αφού μας εξήγησε σε προηγούμενο επεισόδιο γιατί ΜΙΣΕΙ το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ήρθε η ώρα να μας πει και τους λόγους που αγαπά το χειμώνα. Γιατί κάνει ποιοτικότερο ύπνο; Γιατί του αρέσει το κρύο; Γιατί έχει λιγότερο φως; Ακούστε τον και στείλτε μας τις δικές σας γνώμες Χειμώνας ή Καλοκαίρι;

Τσαγάκι Με Τη Μαίρη Αργυριάδου

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast "Ρόζ Οξυγόνο" o Θέμης Κανέλλος υποδέχεται τη Μαίρη Αργυριάδου. Η Μαίρη μιλά για την πρωινή εκπομπή του Star που συμμετέχει, θυμάται τις πιο αστείες συνεντεύξεις που έχει πάρει και πολλές μας δείχνει πλευρές του εαυτού της για να τη γνωρίσουμε καλύτερα. Ακούστε την κουβέντα και στείλτε μας τα σχόλιά σας.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ρόζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος μιλά για το περιβάλλον και την ευθύνη των πλουσίων στην καταστροφή του! Ναι είναι ένα σοβαρό θέμα, ναι μας αφορά όλους και σίγουρα αξίζει τον κόπο να τον ακούσετε και να μας στείλετε και τις δικές σας απόψεις πάνω στο θέμα.

PRIDΕ 2023: Πως ένα παραμύθι γίνεται αγώνας...

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride Podcast Ροζ Οξυγόνο, ο Θέμης Κανέλλος μιλά για την παρέλαση του Athens Pride 2023 και για το πως είναι μια κινηματική δράση για την LGBTQI+ κοινότητα, για τα παρατράγουδα από την καμπάνια της Bud light με την Dylan Mulvaney και μας προβληματίζει. Ακούστε τον και στείλτε τις δικές σας σκέψεις.

EUROVISION & ΕΚΛΟΓΕΣ

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast "Ροζ Οξυγόνο" ο Θέμης Κανέλλος μιλά για δυο εντελώς ετερόκλητα μεταξύ τους θέματα, τη Eurovision και τις εκλογές της 21ης Μάη. Ο Θέμης δίνει τη δική του οπτική και προβληματίζει. Στείλτε μας και τις δικές σας σκέψεις πάνω στο θέμα στα social του Pride 986 & Streamee.

Τσάι με την Έλενα Mariposa Κρεμλίδου

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ροζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος aka Themicorn υποδέχεται την Έλενα Maripoza Κρεμλίδου. Η Έλενα μιλά για την τηλεπτική εκπομπή "Λάβα" , για το Survivor και αυτά που δεν βγήκαν ποτέ στις κάμερες, για το αν φοβάται το θάνατο αλλά και για τις εκλογές. Ακούστε τη συζήτηση τους και στείλτε μας τα σχόλιά σας.

RANDOM Σκέψεις

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ροζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος χάνεται στις σκέψεις του και μας μιλά για την ανανέωση του συμβολαίου του κινητού, το υαλουρόνικο, το στρατό και την αναβολή του, το επερχόμενο ταξίδι στην Ibiza αλλά και το δικαστήριο για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί σε ηλικία 11 ετών. Ακούστε τον και στείλτε τα σχόλιά σας.

ΤΟΞΙΚΗ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ροζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος μιλά για την ΤΟΞΙΚΗ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο Θέμης εξηγεί πως μπορεί η επιβεβλημένη "θετικότητα" να καταλήξει να είναι τοξική και δίνει την δική του οπτική. Ακούστε τον και στείλτε μας και τα δικά σας σχόλια.

MALE GAZΕ και Πατριαρχία!

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ροζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος εξηγεί τι είναι το MALE GAZE. Το ανδρικό βλέμμα που ουσιαστικά είναι η πράξη της απεικόνισης των γυναικών και του κόσμου στις εικαστικές τέχνες και στη λογοτεχνία από μια αρσενική, ετεροφυλοφιλική οπτική που παρουσιάζει και αναπαριστά τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα για την ευχαρίστηση του ετεροφυλόφιλου άνδρα θεατή....

GASLIGHTING και πως να το αναγνωρίζετε!

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride Podcast Ροζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος μιλά για το Gaslighting. Μια σχετικά πρόσφατη έννοια που ακούμε συχνά αλλά δεν είμαστε και τόσο εξοικειωμένοι με το τι σημαίνει και σε ποιούς τομείς της ζωής μας μπορεί να γινόμαστε αποδέκτες της. Ακούστε το Θέμη και στείλτε μας τα σχόλιά σας.

Να μιλήσουμε λίγο για ΧΩΡΙΣΜΟ;

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ροζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος μιλά για τον χωρισμό. Απαντά σε μηνύματα που του έχουν στείλει άτομα που μετά από χωρισμό νιώθουν οτι είναι το τέλος του κόσμου και πως θα πρέπει να διαχειριστούμε ένα χωρισμό.

To PHOTOSHOP or not to PHOTOSHOP?

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ροζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος καταπιάνεται με το PHOTOSHOP. Το πρόγραμμα που αγαπάμε να μισούμε και το κατα πόσο θα έπρεπε να χρησιμοποιείται. Που τραβάμε το όριο για τη χρήση του Photoshop; Στις επαγγελματικές φωτογραφίες; Στα Dating apps; Ακούστε τους προβληματισμούς του Θέμη και στείλτε μας και τις δικές σας απόψεις για το θέμα.

Αγαπημένες σειρές και reality!

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast "Ροζ Οξυγόνο" ο Θέμης Κανέλλος aka Themicorn, μιλά με το δικό του μοναδικό τρόπο για τις αγαπημένες του σειρές και reality. Too hot to handle, Love is blind, Perfect match, Next in fashion, Τελεσίγραφο, The circle, Φιλαράκια, The Big Bang Theory, Young Sheldon, How I Met Your Mother και άλλα...

Το ΔΡΑΜΑ μεταξύ Selena Gomez, Hailey Bieber & Justin Bieber

Σε αυτό το επεισόδιο του Pride podcast Ροζ Οξυγόνο ο Θέμης Κανέλλος αναλύει όλο αυτό το δράμα μεταξύ Selena Gomez, Hailey Bieber & Justin Bieber. Τελικά ήταν όντως κακόβουλη η αναρτηση της Hailey; Υπάρχει beef ανάμεσα στις πρώην ή τελικά απλά οι fans του Justin το συντηρούν; Ακούστε την ιστορία με το μοναδικό τρόπο του Θέμη.