podlist.gr

Bobota with feta cheese and yoghurt - Μπομπότα με φέτα και γιαούρτι

A pie, which was eaten during the period of poverty and the German occupation, is proposed for chef Rafail Pateras in the context of the section "The World of Flavours". - Mια πίτα, την οποία την έτρωγαν κατά την περίοδο της φτώχειας και της Γερμανικής κατοχής μας προτείνει για σήμερα ο σεφ Ραφαήλ Πατέρας στο πλαίσιο της ενότητας «Ο Κόσμος των Γεύσεων».

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/bobota/l7met8cg7

Περισσότερα επεισόδια

Πέρθη-Ανταπόκριση: Διάλεξη για τον Μέγα Αλέξανδρο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αυστραλίας

Διάλεξη με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο, τον πολυπολιτισμό και τη διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού διοργανώνει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αυστραλίας.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ «ζωντανεύει» για δεύτερη χρονιά στο Brighton Le Sands

Χιλιάδες Ελληνοαυστραλούς αλλά και επισκέπτες από άλλες κοινότητες προσελκύει η ελληνική γιορτή στην Bay Street του Brighton Le Sands, αναβιώνοντας την παραδοσιακή ατμόσφαιρα του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ.