podlist.gr

ΤΟ ΒΗΜΑ Σήμερα
ΤΟ ΒΗΜΑ Σήμερα

50 χρόνια Μεταπολίτευση

Ο Περικλής Δημητρολόπουλος, διευθυντής σύνταξης στο «ΒΗΜΑ», περιγράφει τι αξίζει να μνημονεύουμε και να συζητάμε μισό αιώνα μετά την πτώση της χούντας, την έναρξη της μεταπολίτευσης και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Πηγή: https://www.tovima.gr/tag/to-vima-simera-podcast/

Περισσότερα επεισόδια

Ποιος είναι ο «εθνικός κοριός», Χρήστος Μαυρίκης

Ο Γρηγόρης Τζιοβάρας, πολιτικός συντάκτης στο «ΒΗΜΑ», συνθέτει το πορτρέτο του Χρήστου Μαυρίκη, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Γιατί απασχολεί την επικαιρότητα μετά από 32 χρόνια.

Final Four: Τι θα κάνουν οι «αιώνιοι» στο Άμπου Ντάμπι;

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος, δημοσιογράφος στο «ΒΗΜΑ» και το «MEGA», αναλύει τον ψυχισμό Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και των φιλάθλων τους, βρισκόμενοι στην τελική ευθεία της Euroleague 2025. Θα δούμε ελληνικό τελικό στο Άμπου Ντάμπι;

Οι λύκοι στην Πάρνηθα και ο εισαγγελέας που τους απειλεί

Η Ιωάννα Σουφλέρη, αρχισυντάκτρια στο «ΒΗΜΑ Science», εξηγεί το σκεπτικό της εισαγγελικής παραγγελίας για την απομάκρυνση των λύκων από την Πάρνηθα και πώς η «εξορία» τους θα διαταράξει την ισορροπία του οικοσυστήματος.