podlist.gr

Γιατί οι πολιτικές παρεμβάσεις του Ίλον Μασκ ανησυχούν την Ευρώπη

Η Τάνια Μποζανίνου, αρχισυντάκτρια διεθνών ειδήσεων στο «ΒΗΜΑ», εξηγεί πώς και γιατί ο Ίλον Μασκ προσπαθεί να διευρύνει τα μέτωπα επιρροής του, ακόμη και στο ευρωπαϊκό πολιτικό σκηνικό.

Πηγή

Περισσότερα επεισόδια

Τι εμποδίζει την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα;

Ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης, ανταποκριτής στη Βρετανία για το «ΒΗΜΑ» και το «MEGA», εξηγεί γιατί έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις Αθήνας και Λονδίνου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, ποιο είναι το βασικό εμπόδιο για την επιστροφή τους και πώς η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να αναδείξει το ζήτημα σε ευρωπαϊκό.

Η δίκη των Τεμπών μέσα από τα μάτια ενός αυτόπτη μάρτυρα

Η Κατερίνα Μπακογιάννη, δημοσιογράφος στο «ΒΗΜΑ», παρακολουθεί από κοντά τη δίκη των Τεμπών στη Λάρισα, μεταφέρει όσα συμβαίνουν μέσα στη δικαστική αίθουσα. και μας συστήνει το νέο newsletter του Βήματος, «Αυτόπτης Μάρτυρας».Εγγραφή εδώ:

Τι γίνεται όταν το χωράφι μπαίνει στην ψηφιακή εποχή

Η Όλγα Κριεζή, υποψήφια διδάκτωρ και ερευνητική συνεργάτης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εξηγεί τι είναι η ευφυής γεωργία και πώς τα δεδομένα μπορούν να βοηθήσουν τους παραγωγούς να γνωρίσουν καλύτερα το χωράφι τους, να περιορίσουν το κόστος και να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.