podlist.gr

Γιατί το ωκεανoγραφικό «ΑΙΓΑΙΟ» βρέθηκε στη Σαντορίνη

Ο Αντώνης Ντινιακός, head of video content του «ΒΗΜΑΤΟΣ», μεταφέρει το κλίμα του σκάφους «ΑΙΓΑΙΟ» του ΕΛΚΕΘΕ, που πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή της Σαντορίνης για τη μελέτη των σεισμικών δονήσεων και του υποθαλάσσιου ηφαιστείου Κολούμπο.

Πηγή

Περισσότερα επεισόδια

Πωλούνται τα προσωπικά μας δεδομένα;

Η Νίκη Λυμπεράκη, δημοσιογράφος στο «ΒΗΜΑ», το «MEGA» και το «MEGA NEWS», εξηγεί, πόσο εύκολο είναι να βρει κανείς στο διαδίκτυο το κινητό, το email ή ακόμη και τη διεύθυνσή μας. Αναλύει πώς λειτουργούν οι data brokers, πώς προσωπικά δεδομένα καταλήγουν στις πλατφόρμες τους και τι μπορούμε να κάνουμε για να τα προστατεύσουμε.

Το αίνιγμα της δεύτερης θέσης

Ο Άρης Ραβανός, πολιτικός συντάκτης στο «ΒΗΜΑ», εξηγεί, ποιος μπορεί να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές και αναλύει τη μάχη ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και την ΕΛ.Α.Σ του Αλέξη Τσίπρα, τις ισορροπίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς και τις κινήσεις των μικρότερων κομμάτων που μπορούν να επηρεάσουν το πολιτικό σκηνικό.