podlist.gr

Πάπας Φραγκίσκος: Η κληρονομιά και τα σενάρια για τη διαδοχή του

Ο Διονύσιος Σκλήρης, δημοσιογράφος του ΒΗΜΑΤΟΣ και διδάσκων στη Θεολογική Σχολή Αθηνών, σκιαγραφεί την πορεία και την παρακαταθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και αναλύει τις ισορροπίες που θα καθορίσουν τη διαδοχή του στον παπικό θρόνο.

Πηγή: https://www.tovima.gr/tag/to-vima-simera-podcast/

Περισσότερα επεισόδια

Ποιοι είναι οι πιο περιζήτητοι εργαζόμενοι στην εποχή της AI

Ο Δημήτρης Ελαφρόπουλος, δημοσιογράφος δεδομένων στο «ΒΗΜΑ», περιγράφει ποια επαγγέλματα κινδυνεύουν από την έλευση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην αγορά εργασίας, αλλά και ποια αναπτύσσονται και επωφελούνται.

Λειψυδρία: Θα ξεμείνει από νερό η Αττική;

Ο Βασίλης Σφήνας, αρχισυντάκτης στο tovima.gr και μέλος της ομάδας του «ΒΗΜΑ Σήμερα», εξηγεί γιατί η Αττική κινδυνεύει από την έλλειψη αποθεμάτων νερού και ποιες λύσεις εξετάζουν ειδικοί και κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Βουλή: Συζήτηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που θύμισε φοιτητική συνέλευση

Η Ελένη Γκρήγκοβιτς, κοινοβουλευτική συντάκτρια στο «ΒΗΜΑ», περιγράφει όσα πρωτοφανή έγιναν το τελευταίο διήμερο στη Βουλή. Αντιπαραθέσεις, αποχωρήσεις και μια νέα σεζόν με Εξεταστική Επιτροπή.