podlist.gr

Πώς η λειψυδρία επηρεάζει το πιάτο μας

Ο Γιώργος Φωκιανός, δημοσιογράφος και μέλος της ερευνητικής ομάδας Zoom στο Βήμα, Zoom στα Νέα, εξηγεί πώς ορισμένα προϊόντα του αγροτικού τομέα κινδυνεύουν να αφανιστούν, εξαιτίας της λειψυδρίας. Ποια τα λάθη που έγιναν και ποιοι οι τρόποι αντιμετώπισης από εδώ και πέρα;
Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο του Βήματος:
https://www.tovima.gr/print/finance/i-leipsydria-apeilei-me-afanismo-tis-kalliergeies-eidikoi-kai-agrotes-miloun-sto-bhma/

Περισσότερα επεισόδια

Πολυτεχνείο: Τι συνέβη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εξέγερση

Οι Γιάννης Αλαβάνος και Ηλίας Κατωπόδης, πρόεδρος και γραμματέας, αντίστοιχα, του φοιτητικού συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου την περίοδο της δικτατορίας, εξιστορούν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου όπως τα έζησαν πριν 51 χρόνια.Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα «Ημέρες 1972-1973» στη διεύθυνση https://polytexneio73pedia.gr/