podlist.gr

Πώς ξέπεσε το φαγητό στις υπερπόντιες πτήσεις

Η Αγγελική Κουρουτζή, δημοσιογράφος στο tovima.gr, εξηγεί τι γίνεται με την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού στις πτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:
[https://www.tovima.gr/2024/06/18/life/pos-ksepese-etsi-to-fagito-stis-yperponties-ptiseis/]

Πηγή: https://www.tovima.gr/tag/to-vima-simera-podcast/

Περισσότερα επεισόδια

293: Τα έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας τότε και τώρα

Ο Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, ομότιμος Καθηγητής Γλωσσολογίας και κάτοχος της έδρας Γλωσσολογίας στην Ακαδημία Αθηνών, περιγράφει τα πασχαλινά έθιμα που τον συνόδευαν στα παιδικά του χρόνια, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα εκδοχή των ημερών του Πάσχα.