podlist.gr

Πώς ξέπεσε το φαγητό στις υπερπόντιες πτήσεις

Η Αγγελική Κουρουτζή, δημοσιογράφος στο tovima.gr, εξηγεί τι γίνεται με την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού στις πτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:
[https://www.tovima.gr/2024/06/18/life/pos-ksepese-etsi-to-fagito-stis-yperponties-ptiseis/]

Περισσότερα επεισόδια

Η ΔΕΘ τότε και τώρα

Ο Γιώργος Παπαχρήστος, αρθρογράφος στο «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ» και σύμβουλος έκδοσης στα «ΝΕΑ», σχολιάζει γιατί δεν θα είναι γαλαντόμος ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέτος στη Θεσσαλονίκη και θυμάται τι έχει αλλάξει στο θεσμό της ΔΕΘ διαχρονικά.