podlist.gr

Πώς ξέπεσε το φαγητό στις υπερπόντιες πτήσεις

Η Αγγελική Κουρουτζή, δημοσιογράφος στο tovima.gr, εξηγεί τι γίνεται με την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού στις πτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:
[https://www.tovima.gr/2024/06/18/life/pos-ksepese-etsi-to-fagito-stis-yperponties-ptiseis/]

Πηγή: https://www.tovima.gr/tag/to-vima-simera-podcast/

Περισσότερα επεισόδια

Υπόθεση Μουρτζούκου: Πώς φτάσαμε στη σύλληψη και την ομολογία της

Ο Γιάννης Ρήγος, αστυνομικός συντάκτης στο «ΒΗΜΑ» και το «MEGA», περιγράφει το χρονικό της υπόθεσης Μουρτζούκου, από τις έρευνες των ελληνικών Αρχών μέχρι τη σύλληψή της. Τι είπε στην ομολογία της η 25χρονη.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Τι άλλο ερευνά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ιωάννα Μάνδρου, δικαστική συντάκτρια στο «ΒΗΜΑ» και το «MEGA», εξηγεί πώς λειτουργεί η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, πώς ενεπλάκη με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ποιες άλλες καταγγελίες πρόκειται να διερευνήσει στην Ελλάδα.