podlist.gr

Τι συμβαίνει στα ελληνικά πανεπιστήμια

H Mάρνυ Παπαματθαίου, αρχισυντάκτρια στο Βήμα και αρθρογράφος για θέματα παιδείας στο Βήμα, τα Νέα και το in.gr εξηγεί γιατί επικρατεί αναβρασμός στη φοιτητική κοινότητα και πως η ψηφιακή εξεταστική θα σώσει το χειμερινό εξάμηνο.

Πηγή: https://www.tovima.gr/tag/to-vima-simera-podcast/

Περισσότερα επεισόδια

Πολωνία: Η Ρωσία δοκιμάζει τα όρια του ΝΑΤΟ

Η Τάνια Μποζανίνου, αρχισυντάκτρια στο «ΒΗΜΑ» και ειδική επί των θεμάτων εξωτερικής ειδησεογραφίας, εξηγεί τις θέσεις και τις προθέσεις Πούτιν και ΝΑΤΟ, μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Πολωνία. Τι τρομάζει περισσότερο την Ευρώπη.

Eurobasket: Η Εθνική σε τροχιά μεταλλίων, 16 χρόνια μετά

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος, δημοσιογράφος στο «ΒΗΜΑ» και το «MEGA», εξηγεί όλα τα συστατικά που απαρτίζουν την επιτυχημένη εμφάνιση της «επίσημης αγαπημένης» στο Eurobasket 2025. Οι εκπλήξεις του τουρνουά και η δύσκολη αποστολή της Ελλάδας.

Ιδιωτικά πανεπιστήμια με άδεια, αλλά με θολό μέλλον

Η Μάρνυ Παπαματθαίου, αρχισυντάκτρια στο «ΒΗΜΑ» και ειδική επί των θεμάτων εκπαίδευσης, εξηγεί ποιους όρους οφείλουν να πληρούν τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ώστε να λειτουργήσουν στην Ελλάδα το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026.