podlist.gr

Τρόφιμα με… DNA

Πόσο ασφαλείς είμαστε με τα τρόφιμα που φτάνουν στο πιάτο μας; Νέα καινοτόμος πρωτοβουλία από οκτώ ερευνητικά ιδρύματα στην Ελλάδα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη νοθεία. 

Διαβάστε το σχετικό άρθρο του Βήματος: https://www.tovima.gr/print/science/syllamvanontas-ta-notheymena-proionta/

Πηγή: https://www.tovima.gr/tag/to-vima-simera-podcast/

Περισσότερα επεισόδια

293: Τα έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας τότε και τώρα

Ο Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, ομότιμος Καθηγητής Γλωσσολογίας και κάτοχος της έδρας Γλωσσολογίας στην Ακαδημία Αθηνών, περιγράφει τα πασχαλινά έθιμα που τον συνόδευαν στα παιδικά του χρόνια, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα εκδοχή των ημερών του Πάσχα.