podlist.gr

Τρόφιμα με… DNA

Πόσο ασφαλείς είμαστε με τα τρόφιμα που φτάνουν στο πιάτο μας; Νέα καινοτόμος πρωτοβουλία από οκτώ ερευνητικά ιδρύματα στην Ελλάδα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη νοθεία. 

Διαβάστε το σχετικό άρθρο του Βήματος: https://www.tovima.gr/print/science/syllamvanontas-ta-notheymena-proionta/

Πηγή: https://www.tovima.gr/tag/to-vima-simera-podcast/

Περισσότερα επεισόδια

Πού να πάτε και τι να δείτε, αν αγαπάτε τα θερινά σινεμά

Ο Γιάννης Ζουμπουλάκης, κριτικός κινηματογράφου στο «ΒΗΜΑ», εξηγεί πού οφείλεται η διαχρονική επιτυχία της αγαπημένης καλοκαιρινής συνήθειας των Ελλήνων και προτείνει αίθουσες και ταινίες για μια ολοκληρωμένη εμπειρία θερινού σινεμά.

Γιατί οι Έλληνες καταναλώνουν τα ψυχοφάρμακα σαν καραμέλες

Ο Γιώργος Σακκάς, συντάκτης υγείας στο «ΒΗΜΑ», εξηγεί πού οφείλεται η ευρεία κατανάλωση ψυχοτρόπων φαρμάκων στην Ελλάδα. Ποιοι τα συνταγογραφούν και ποια τα κενά στο ρυθμιστικό πλαίσιο της διάθεσής τους.