podlist.gr

Τρόφιμα με… DNA

Πόσο ασφαλείς είμαστε με τα τρόφιμα που φτάνουν στο πιάτο μας; Νέα καινοτόμος πρωτοβουλία από οκτώ ερευνητικά ιδρύματα στην Ελλάδα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη νοθεία. 

Διαβάστε το σχετικό άρθρο του Βήματος: https://www.tovima.gr/print/science/syllamvanontas-ta-notheymena-proionta/

Πηγή: https://www.tovima.gr/tag/to-vima-simera-podcast/

Περισσότερα επεισόδια

Ο «ειρηνοποιός» Οτσαλάν και η εύθραυστη λύση στο κουρδικό

Η Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, δημοσιογράφος στο «ΒΗΜΑ», εξηγεί πώς φτάσαμε στην ιστορική ευκαιρία για τη λύση του κουρδικού ζητήματος. Ο προβληματισμός της Τουρκίας και ο αντίκτυπος σε Ευρώπη και Ελλάδα.