podlist.gr

True Crime Αλα Ελληνικά

True Crime Αλα Ελληνικά

Καλώς ήρθατε στις πιο σκοτεινές και ανατριχιαστικές στιγμές της ανθρώπινης φύσης. Ελάτε μαζί μου σε έναν κόσμο όπου το μυαλό και η λογική δίνουν την σκυτάλη στον φόβο και στον τρόμο. Εγκλήματα, γνωστά και μη, που συγκλόνισαν τον κόσμο και που ακόμα δίνουν τροφή στους εφιάλτες μας. Μια ματιά στο πως, στο πότε αλλά και στα γιατί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα περιεχόμενα του Podcast αφορούν θέματα για ενήλικες, περιέχουν σκληρή γλώσσα και μπορεί να περιλαμβάνουν γραφικές περιγραφές βίαιων εγκλημάτων. Συνιστάται η διακριτική ευχέρεια του ακροατή.

Podcast Theme credits: Nikolas Kallidis

επεισόδια 135
διάρκεια 84 ώρες
συχνότητα εβδομαδιαία
επεισόδιο πριν
ηλικία
προσθήκη πριν

True Crime Αλα Ελληνικά + Counting Crimes - Υπόθεση Adnan Syed - The Story

Δύο νέα παιδιά από διαφορετικούς κόσμους. Ένας έρωτας που δεν άνθισε. Μια δολοφονία που συγκλόνισε. Και ένας ένοχος που δεν είναι ένοχος. Ελάτε μαζί μας στο collab επεισόδιο μαζί με το Counting Crimes Podcast να ρίξουμε φως σε μια υπόθεση που δικαίως έχει χαρακτηριστεί η υπόθεση των τελευταίων δεκαετιών. Πρώτο μέρος 13/01. Δεύτερο μέρος 16/01.

Υπόθεση Kitty Genovese - Το φαινόμενο του θεατή

Ένα άρθρο στους New York Times θα προκαλέσει κατακραυγή στην Αμερική της δεκαετιας του '60. Μια δολοφονία θα αλλάξει την ροή της ιστορίας μιας χώρας. Ένα κοινωνικό φαινόμενο θα γεννηθεί μέσα από ανακριβείς πληροφορίες. Εσείς θα ήσασταν θεατής;

Υπόθεση William Bonin - The Freeway Killer

Στους αυτοκινητόδρομους της Νότιας Καλιφόρνια, ένα γαλάζιο φορτηγάκι κάνει βόλτες. Στο εσωτερικό του, τα τοιχώματά του είναι γεμάτα από αίμα, κραυγές και τρόμο. Μια παράνοια που συνέβη μόλις μέσα σε ένα χρόνο αλλά κράτησε 17 ολόκληρα χρόνια.

Special remake - Jeffrey Dahmer - Ο κατά συρροή δολοφόνος του Milwaukee

Σε αυτό το Special remake επεισόδιο, βυθιζόμαστε ξανά στον μοναχικό και σκοτεινό κόσμο του κανίβαλου Serial killer Jeffrey Dahmer και σχολιάζουμε την "εμμονή" που αναζωπύρωσε η νέα μίνι σειρά. Το μόνο που ήθελε ήταν να μείνουν μαζί του για πάντα. Και το κατάφερε, διαλύοντας 17 οικογένειες. Μια ματιά σε ένα τέρας που όμοιό του δεν υπάρχει.

Υπόθεση Darlie Routier - Μητέρα "Εισβολέας"

Ξημερώματα σε ένα ήσυχο & πλούσιο προάστιο του Τέξας, η ιστορία μιας οικογένειας θα κλείσει με τραγικό τρόπο. Ένα μακάβριο πάρτυ θα στηθεί, κυριολεκτικά, πάνω στους τάφους δύο μικρών παιδιών. Και ο υπεύθυνος είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε.

The Unsolved Ones Pt 11 - Υπόθεση Jessica Chambers

Μέσα από το δάσος μιας μικρής επαρχιακής πόλης του Mississippi, βγαίνει μια φιγούρα που περπατάει αργά. Το δέρμα της μαύρο σαν κάρβουνο. Οι λέξεις της, μαρτυρία σε έναν φλεγόμενο θάνατο. Φτάνουν όμως αυτές οι λέξεις για να καταδικαστεί ο ένοχος, όταν υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες;

Double Trouble - School in Japan

Αναπολούμε συχνά τα μαθηματικά μας χρόνια, γεμάτα γέλια, εκδρομές, παρέες, φλερτ, πλάκες, αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν όλη μας την ζωή. Στην Ιαπωνία όμως, κάποιοι μαθητές δεν θα μεγαλώσουν ποτέ καθώς στον δρόμο τους βρέθηκαν τέρατα με δίψα για αίμα...