podlist.gr

True Crime Αλα Ελληνικά

True Crime Αλα Ελληνικά

  1. Google
  2. Apple
  3. Spotify

Καλώς ήρθατε στις πιο σκοτεινές και ανατριχιαστικές στιγμές της ανθρώπινης φύσης. Ελάτε μαζί μου σε έναν κόσμο όπου το μυαλό και η λογική δίνουν την σκυτάλη στον φόβο και στον τρόμο. Εγκλήματα, γνωστά και μη, που συγκλόνισαν τον κόσμο και που ακόμα δίνουν τροφή στους εφιάλτες μας. Μια ματιά στο πως, στο πότε αλλά και στα γιατί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα περιεχόμενα του Podcast αφορούν θέματα για ενήλικες, περιέχουν σκληρή γλώσσα και μπορεί να περιλαμβάνουν γραφικές περιγραφές βίαιων εγκλημάτων. Συνιστάται η διακριτική ευχέρεια του ακροατή.

Podcast Theme credits: Nikolas Kallidis

62 επεισόδια · 38 ώρες · εβδομαδιαία · ηλικία

Zack και Addie - Έγκλημα στην οδό Rampart

Μια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές της Αμερικής ξετυλίγεται κατά την διάρκεια μιας θυελλώδους σχέσης. Ένα ζευγάρι επικίνδυνο, καταδικασμένο. Παρελθόν και τραύματα που οδηγούν στο έγκλημα. Έγκλημα που ίσως να είχε αποφευχθεί. Ίσως και όχι.

Υπόθεση Willie Pickton - Ο δολοφόνος/χοιροτροφος

Στον Καναδά υπάρχει μια τεράστια φάρμα με βιομηχανικές εγκαταστάσεις και ένα μεγάλο εκτροφείο και σφαγείο χοίρων. Ο Willie και η φάρμα του ήταν γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Κανείς όμως δεν ήξερε πως στην φάρμα υπήρχε και κάτι άλλο εκτός από χοιρινό κρέας.

Υπόθεση Jeffrey Dahmer - Ο κατά συρροή δολοφόνος του Milwaukee

Όλα ξεκινάνε από κάπου. Από κάποια ορμή. Από κάποια παραίσθηση. Από κάποια βαθιά εσωτερική ανάγκη, ψυχολογικά διεστραμμένη. Ένας νεαρός άντρας το μόνο που θέλει είναι να μείνουν μαζί του για πάντα. Για να το καταφέρει αυτό θα φτάσει σε άκρα που το ανθρώπινο μυαλό και η λογική δεν μπορούν να διαχειριστούν.

Υπόθεση Stacey Castor - Η Μαύρη Χήρα της Νέας Υόρκης

Η πρώτη φορά, έγινε. Η δεύτερη φορά, ίσως ήταν τυχαία. Όμως όταν η κόρη της φτάνει ένα χιλιοστό πριν τον θάνατο.... Μήπως όλα αυτά τα γεγονότα δεν είναι τυχαία; Και μήπως για όλους αυτούς τους θανάτους, φταίει η απληστία;

Υπόθεση Austin Harrouff - Ο κανίβαλος της Φλόριντα

Δύο άτομα χάνουν την ζωή τους με τον πιο τραγικό και αιματηρό τρόπο που δεν έχει ποτέ ξανά η αστυνομία. Και όλο αυτό επειδή κανείς δεν σκέφτηκε να αναρωτηθεί εάν ο Austin ήταν υγιής, παρά τα περίεργα και ανησυχητικά περιστατικά. Μια τραγωδία που πέραν της ωμότητας, ρίχνει φως και σε περιπτώσεις ψυχικής υγείας που μένουν χωρίς διάγνωση.

Υπόθεση Robert Berdella - Ο χασάπης του Kansas City

Στο μικρό του περίπτερο σε μια υπαίθρια αγορά, ο Robert πουλάει αντίκες, περίεργα αντικείμενα και κρανία. Ενα από αυτά είναι αληθινό ανθρώπινο κρανίο. Και ο τρόμος που κρύβεται πίσω από τον πάγκο της αγοράς, είναι ικανός να οδηγήσει κάποιον στην τρέλα.

Υπόθεση Susan Powell - "Εκεί που είναι οι κρύσταλλοι"

Ξεκινάς μια σχέση, νομίζεις πως είναι ο έρωτας της ζωής σου. Στην επιφάνεια, όλα φαίνονται νορμαλ. Στο βάθος όμως ο ναρκισισμός, ο απόλυτος έλεγχος, η διαστροφή και η έννοια της οικογένειας θα μπλεχτούν σε μια υπόθεση όπου όσοι ξέρουν τι έγινε, είναι νεκροί.