podlist.gr

Αρχείο
Αρχείο

Ιάκωβος Απέργης: Το νοσοκομειακό φαγητό του μέλλοντος θα είναι «γκουρμέ»

Ο σεφ Ιάκωβος Απέργης εξηγεί στην Ελένη Ψυχούλη γιατί αισιοδοξεί ότι το φαγητό των νοσοκομείων μπορεί να γίνει πιο νόστιμο.

Υπάρχει εκεί έξω ένας κόσμος σε παρένθεση, οι άνθρωποι στα νοσοκομεία, αυτοί που ζουν στα ιδρύματα. Αθέατη ζωή για μας τους υπόλοιπους, αθέατα μενού, αθέατο το φαγητό τους. Ο σεφ Ιάκωβος Απέργης μας βάζει στις κουζίνες των ιδρυμάτων, μας περιγράφει τη γεύση τους και μας μιλά για τη δική του πορεία που έχει ορκιστεί πως το «νοσοκομειακό φαγητό» μπορεί να πάψει πια να είναι αυτό που λέει η λέξη.

Περισσότερα επεισόδια

Ένα ταξίδι στην Ινδονησία που κράτησε επτά μήνες

Η Ινδονησία απαρτίζεται από 17.508 νησιά και νησίδες και είναι μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες στον κόσμο. Είναι έναςαπίστευτος προορισμός για ταξίδι αναψυχής, αλλά τι γίνεται όταν πας να ζήσεις εκεί;Ο Δημήτρης που είναι εικαστικός άδραξε την ευκαιρία και πήρε μια υποτροφία που του έδωσε την δυνατότητα να ζήσει για κάποιους μήνες στην Ινδονησία. Ο ίδιος μιλάει για την ομορφιά της χώρας και...