podlist.gr

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Αμυγδαλωτά, το γλυκό του γάμου

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα αμυγδαλωτά, τα γλυκά της χαράς, τα γλυκά του αρραβώνα και του γάμου. Πώς φτιάχνονται και πόσο διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Ζήσε με αγάπη - Ξένια Κούρτογλου | Τρεις πηγές ενοχών που χρειάζεται να κλείσετε άμεσα

Σήμερα θα μιλήσουμε για την ενοχή, ένα συναίσθημα που βασανίζει πολλούς ανθρώπους, που είναι ιδιαίτερα δοτικοί και βάζουν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους. Ειδικά οι γυναίκες, που έχουν μάθει να είναι πάντα πρόθυμες είτε στη δουλειά, αλλά πάνω απ’ όλα στα παιδιά τους, φτάνουν πολλές φορές σε σημείο να θέλουν κι εκείνες κάτι και να νιώθουν ενοχές ακόμα και να το εκφράσουν. Επειδή μπορεί και...

Health bites - Αστερία Σταματάκη | Καρκίνος του μαστού: Ενημερωθείτε και δράστε

Στο 34o επεισόδιο του Podcast Health Bites, συζητήσαμε με τον κ. Γεώργιο Λύπα για τους παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση του καρκίνου του μαστού, τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, για τις νέες θεραπείες, για τον ρόλο του τρόπου ζωής και άλλα πολλά.Ο Γεώργιος Λύπας είναι Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής Τμήματος Γενετικής Ογκολογίας και Πρόεδρος του Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού.

Μπούκλα 99 - Νεφέλη Μεγκ | Φοβάμαι!

Στο νέο επεισόδιο του podcast Μπούκλα 99, η Νεφέλη Μεγκ σχολιάζει με το καυστικό της ύφος τις πρόσφατες εξελίξεις στον πολιτικό και κοινωνικό χώρο. Ξεκινώντας από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις εντυπωσιακές διασπάσεις του κόμματος, συνεχίζει με τη σύγκρουση της Εκκλησίας με τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και κλείνει με το ζήτημα της λογοκρισίας στη μουσική σκηνή, με αφορμή την απόφαση του ΕΣΡ...