podlist.gr

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Αμυγδαλωτά, το γλυκό του γάμου

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα αμυγδαλωτά, τα γλυκά της χαράς, τα γλυκά του αρραβώνα και του γάμου. Πώς φτιάχνονται και πόσο διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Πανικοβάλ: Τα παρανόρμαλ φαινόμενα στην ιστορία της Ελλάδας και η εξήγησή τους

Ο συγγραφέας Θανάσης Βέμπος μιλάει για το βιβλίο του «Το Πνεύμα του Χρόνου – Όψεις του παραφυσικού στην Ελλάδα». Ανεξήγητοι λιθοβολισμοί, τραπεζάκια που κινούνται, μέντιουμ ανακαλύπτουν εγκληματίες, UFOs, βρυκόλακες, μαζικές λιποθυμίες… Όλα έχουν μία εξήγηση κοινωνική και πολιτική.

40+ με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη και την Ελένη Ψυχούλη | Τι καταστρέφει μια σχέση;

Το εβδομαδιαίο podcast από τη Μανίνα Ζουμπουλάκη και την Ελένη Ψυχούλη με θέματα που αφορούν τις γυναίκες ηλικίας 40+.Τι αλλάζει όσο μεγαλώνεις, στο σώμα, στο μυαλό, στην ψυχή, στις ερωτικές-συζυγικές σχέσεις, στις φιλίες, στις σχέσεις με τα παιδιά σου, στις δουλειές, τις δραστηριότητες, τα χόμπι, τον τρόπο που κοιμάσαι, τρως, διασκεδάζεις, ντύνεσαι, βάφεσαι, χτενίζεσαι, κοινωνικοποιείσαι...Όλα...

Ζήσε με αγάπη - Ξένια Κούρτογλου | Πείτε αυτή τη μαγική λέξη και όλα θα αλλάξουν

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στο να αλλάξετε τη ζωή σας είναι η περιοριστική πεποίθηση πως κάτι που θέλετε πολύ «δεν γίνεται». Πιθανές περιοριστικές πεποιθήσεις, παλιότερες εμπειρίες ή οι γενικότερες απόψεις που επικρατούν πυροδοτούν τον εσωτερικό σας διάλογο, σας πείθουν πως αυτό που θέλετε «δεν γίνεται» και σας κρατούν πίσω. Γι’ αυτό σήμερα θα μοιραστώ αυτή την μαγική λέξη που αν ξεκινήσετε...