podlist.gr

Taste Μakers by efood: Ο Γρηγόρης Κίκης μιλάει για το Hanky Panky

Ένα αστέρι Michelin μόλις στα 27 του, Χρυσός Σκούφος, ένα πάρα πολύ δημιουργικό μυαλό και μπόλικη αγάπη για τη μαγειρική, είναι μερικά από τα κομμάτια του παζλ, που ακούνε στο όνομα Γρηγόρης Κίκης.

Στο σημερινό επεισόδιο Taste Makers by efood, μας μιλάει για την έμπνευσή του να ανοίξει παρέα με τους συνεργάτες του το «διαστημικό» μπεργκεράδικο Hanky Panky στα Πετράλωνα και στο Φάληρο.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

40+ | Μειώνεται η λίμπιντο όσο περνάνε τα χρόνια;

Η Ελένη Ψυχούλη και η Μανίνα Ζουμπουλάκη στο νέο επεισόδιο του εβδομαδιαίου τους Podcast συζητούν ανοιχτά για τη «μπλοκαρισμένη λίμπιντο», την απώλεια σεξουαλικής επιθυμίας που μπορεί να συμβεί σε όλες τις ηλικίες, ειδικά μετά την κλιμακτήριο. Αναλύουν τους παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική διάθεση όπως οι ορμόνες, το άγχος, οι σχέσεις και η καθημερινή πίεση. Μοιράζονται προσωπικές...

Business & Marketing Tips | Γνωρίστε το strategy fatigue

Στο 178ο podcast της στήλης Business & Marketing Tips της Athens Voice με τίτλο «Γνωρίστε το strategy fatigue», συζητάμε για το φαινόμενο της στρατηγικής αστάθειας που μπορεί να υπονομεύσει σοβαρά την ανάπτυξη και την αξιοπιστία μιας επιχείρησης. Το Harvard Business Review περιγράφει το strategy fatigue ως την κόπωση που προκαλείται από τις συνεχείς και συχνά αυθαίρετες αλλαγές στρατηγικής, οι...

Αλήθειες με τη Σουζάνα Παπαφάγου | Ντροπή και Ενοχή: πότε μας μεγαλώνουν και πότε μας μικραίνουν

Η ντροπή κι η ενοχή φυτεύονται μέσα μας από πολύ νωρίς. Μπορούν να μας διδάξουν όρια, ενσυναίσθηση και υπευθυνότητα. Μπορούν όμως και να μας βαφτίσουν «λάθος» και να μας φυλακίσουν μια ζωή. Σε αυτό το επεισόδιο μιλάμε απλά, με ιστορίες και παραδείγματα, για το πότε μας μεγαλώνουν και πότε μας μικραίνουν — και κάνουμε μια άσκηση για να ξαναβρούμε την αλήθεια μας.