podlist.gr

ATHENS VOICE Podcast
ATHENS VOICE Podcast

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Συνταγές με λευκό τυρί

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη είναι παλιοί γνώριμοι. Πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν αλλά το κυριότερο είναι δυο άνθρωποι με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μαγειρική και την ίδια ανάγκη να γεννούν φρέσκιες ιδέες. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά podcast!

Ο Στέλιος και η Ελένη βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα και μοιράζονται με τους ακροατές όλα όσα τους έμαθε η ζωή στον πλανήτη της νοστιμιάς: ιστορίες, συνταγές, συμβουλές, σκεύη και γκάτζετ, αγορές, ιδέες μαγειρικές, ιδέες για το πιο έξυπνο art de la table, έξυπνα κόλπα που κάνουν τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη, όλα τα μυστικά των υλικών και των συνταγών, σε μια μαγειρική κουβέντα που λύνει κάθε πρόβλημα, για να γίνεις άσος της πιο νόστιμης, σπιτικής κουζίνας.

Και όλα αυτά με αφορμή το «Μίξερ», το ειδικό συλλεκτικό σπέσιαλ ένθετο περιοδικό που ο Στέλιος Παρλιάρος, o καλύτερος Chef Patissier της Ελλάδας, δημιουργεί σε συνεργασία με την Athens Voice κάθε μήνα. Το περιοδικό Μίξερ είναι βασισμένο σε ένα υλικό, κάθε φορά διαφορετικό. Μέσα στις 36 σελίδες του παρουσιάζονται ολοκαίνουργιες λαχταριστές γλυκές αλλά και για πρώτη φορά αλμυρές συνταγές με βάση το υλικό αυτό. Το πρώτο τεύχος έχει θέμα το «Τυρί». Περιλαμβάνει 10 πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής εμπνευσμένες από το αγαπημένο αυτό υλικό, αλλά και συμβουλές, την ιστορία του τυριού, wine pairing, ιδέες για πλατό τυριών, τα ΠΟΠ τυριά κ.ά.

Όπως το περιοδικό έτσι και το podcast Μίξερ απευθύνεται σε ανθρώπους που λατρεύουν τη μαγειρική αλλά και σε όποιον αγαπά την κουλτούρα της γαστρονομίας.

Στην ομώνυμη σειρά podcast, ο Στέλιος και η Ελένη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα τυριά, γιατί φτιάχονται τα καλύτερα τυριά την άνοιξη, και συνταγές με λευκά τυριά.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Ιατρική και Ανθρώπινο Πρόσωπο | Ψυχοπολιτική και κοινωνία της εξουθένωσης - Μέρος Α

Σε δύο επεισόδια ο Θανάσης Δρίτσας σχολιάζει, ερμηνεύει και διαβάζει αποσπάσματα από κείμενα του σύγχρονου φιλόσοφου-κοινωνικού στοχαστή Byung Chul Han (*). Σύμφωνα με τις απόψεις του Byung Chul Han κάθε μηχανισμός, κάθε τεχνολογία της εξουσίας προτείνει τα δικά της λατρευτικά αντικείμενα τα οποία τίθενται στην υπηρεσία της υποταγής. Υλοποιούν και σταθεροποιούν την εξουσία. Το μάλιστα, το...

Αμερική και Κίνα: Η μάχη για την ψηφιακή κυριαρχία

Η συλλογή και ανάλυση ψηφιακών δεδομένων επηρεάζει σχεδόν τα πάντα: από τις βασικές τεχνικές μάρκετινγκ και τις καινοτόμες λύσεις στην υγειονομική περίθαλψη μέχρι την ανάπτυξη βιοόπλων.Η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να αυξήσει την ισχύ και τον πλούτο ανθρώπων και κρατών, αλλά ταυτόχρονα κρύβει κινδύνους με δυνητικά ανυπολόγιστες συνέπειες.Πώς διαφέρουν οι πρακτικές συλλογής δεδομένων μεταξύ...

Business & Marketing Tips | Marketing tips για τη νέα χρονιά

Στο 142ο της στήλης Business & MarketingTips της AthensVoice με τίτλο «MarketingTips για τη νέα χρονιά!» θα μιλήσουμε για το πώς να ξεκινήσετε το 2025 δυναμικά και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Η αλλαγή του χρόνου είναι πάντα μια μαγική στιγμή. Είναι η τέλεια αφορμή για να κάνουμε μια παύση, να δούμε πού βρισκόμαστε και να χαράξουμε μια νέα πορεία. Και αν ασχολείστε με την επιχειρηματικότητα, ξέρετε...