KAFEA TERRA: Η εταιρεία που υπογράφει την ιστορία του Freddo στην Ελλάδα
Έχει συνδέσει το όνομά της με την καθιέρωση του espresso στη χώρα μας, αρχικά με την εισαγωγή του καφέ illy στην ελληνική αγορά το 1988, «ανακαλύπτει» λίγα χρόνια αργότερα τον freddo και αποτελεί την πρώτη εταιρεία που παράγει ελληνικό espresso, τον Dimello. Η KAFEA TERRA «άνοιξε» τον δρόμο, ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να «εκπαιδευτούν» στην κατηγορία espresso, ο οποίος παγκοσμίως συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία.
Ο κ. Γιάννης Καρυοφύλλης, Διευθυντής Εργοστασίου της Εταιρείας και από τα ιδρυτικά της στελέχη, μιλά στο Business Stories του CNN Greece για τους σημαντικότερους «σταθμούς» αυτής της 35χρονης διαδρομής κατά τη διάρκεια της οποίας ο ίδιος βρέθηκε σε καίριες θέσεις ευθύνης.